Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 8 jul 2020

Samsung toont Galaxy Note 20 en Galaxy Fold 2 op deze datum aan de wereld

De Samsung Galaxy Note 20 en Galaxy Fold 2 zien binnenkort het daglicht. In de afgelopen maanden is er flink gespeculeerd over beide toestellen en zo ook over de datum waarop ze eindelijk te zien zouden zijn. En die datum is vandaag bekend gemaakt.

Door middel van een persbericht bevestigt Samsung eerdere geruchten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf organiseert een gloednieuwe Unpacked evenent op woensdag 5 augustus 2020. En ondanks het feit dat het bedrijf zelf niets zegt over wat er te zien is, weten we inmiddels wel wat ons te wachten staat.

Nieuw Samsung Unpacked evenement

In tegenstelling tot februari dit jaar, organiseert Samsung geen fysiek Unpacked evenement. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kiest ervoor om een digitale presentatie te geven, waarin we “de nieuwste toevoegingen aan het Galaxy-ecosysteem” te zien krijgen. Dat maakt Samsung Nederland bekend door middel van een persbericht. Zien we begin volgende maand de Galaxy Note 20 en Galaxy Fold 2?

In het persbericht laat Samsung weten wat we kunnen verwachten:

Galaxy Unpacked 2020
We kunnen weer los! (Afbeelding: Samsung)

De presentatie gaat op woensdag 5 augustus om 16:00 uur van start, en ook jij kan hem uiteraard volgen. Tegen de tijd van de lancering zullen we jaar nog een keer van op de hoogte houden, maar we weten al dat je op de volgende manieren kan kijken:

Galaxy Note 20 en Galaxy Fold 2

Tijdens het vorige Unpacked evenement, die begin dit jaar gehouden werd, was er genoeg te zien. Samsung introduceerde bijvoorbeeld de nieuwe Galaxy S20 serie en ook nog de Galaxy Z Flip. De verwachting is dat we tijdens het nieuwe Unpacked evenement de Galaxy Note 20 serie en de Galaxy Z Fold 2 te zien krijgen. Daar blijft het niet bij. Ook de Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7 (Plus), Galaxy Buds Live en Galaxy Watch 3 lijken op de planning te staan. Al weten we dat volgende week pas zeker.

Het is best opvallend dat de Samsung Galaxy Z Flip 5G en de Samsung Galaxy Note 20 veel zijn uitgelekt. De Galaxy Z Fold 2 is een groot geheim gebleven. De opvolger van de Fold heeft naar verwachting grotere schermen aan de binnen-en buitenkant. Ook is hij voorzien van een 120Hz verversingssnelheid. Maar verder is nog veel een geheim.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung toont Galaxy Note 20 en Galaxy Fold 2 op deze datum aan de wereld
Sluiten