Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 3 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Note 20 heeft geen geheimen meer dankzij gelekte video

Aanstaande woensdag is het zover: de onthulling van de Samsung Galaxy Note 20. Althans, daar lijkt het sterk op. Naast geruchten en lekken, komt ook Samsung met een voorproefje van wat we op 5 augustus van het Unpacked evenement kunnen verwachten. Maar of het bedrijf nog geheimen over heeft, dat is een tweede…

Er lekt vandaag namelijk een video uit met promotiedoeleinden. Het is een video van AT&T, een Amerikaanse telecomprovider, die gedeeld is door Evan Blass. En dankzij die video heeft de Samsung Galaxy Note 20 amper nog geheimen.

Samsung Galaxy Note 20 geen geheimen meer

De Samsung Galaxy Note 20 serie ziet woensdag dus zo goed als zeker het daglicht. Alleen of er ook echt veel verrassende dingen worden aangekondigd woensdag is nog maar de vraag. In de afgelopen maanden is de smartphone meer dan eens uitgelekt, hebben we veel geruchten gehoord en zagen we beelden van het toestel. De Samsung Galaxy Note 20 serie heeft weinig geheimen meer voor ons. Maar mocht dat überhaupt nog het geval zijn, dan zijn ook deze geheimen inmiddels ontrafeld.

Evan Blass, online beter bekend als @evleaks, heeft een video van AT&T naar buiten gebracht. In de video zijn de Galaxy Note 20 5G en Note 20 Ultra 5G te zien. Die eerste in de kleur Mystic Green en die tweede in de kleur Mystic Bronze. De video bevestigd de Snapdragon 865+, een 6.7-inch en 6.9-inch dynamisch AMOLED infinity-O scherm en een verversingssnelheid van 120Hz.

Check de video hier beneden:

Dankzij de video beschikken we over nog meer informatie. Bijvoorbeeld over het feit dat er een 108MP hoofdcamera in het camerasysteem van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra te vinden is. Deze camera is, net als bij de S20 Ultra, voorzien van een 50X Space Zoom functie. De Galaxy Note 20 is voorzien van een 30X Space Zoom functie.

Qua batterij lijkt het voor beide toestellen ook wel goed te zitten. De Galaxy Note 20 5G is voorzien van een 4300mAh batterij. De Galaxy Note 20 Ultra 5G van een 4500mAh batterij.

De video lijkt officieel te zijn, maar 100% zekerheid is er natuurlijk nog niet. Aanstaande woensdag, tijdens het Unpacked evenement, weten we het pas zeker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20 heeft geen geheimen meer dankzij gelekte video
Sluiten