Samsung Galaxy Note 20 lekt uit: eerste blik op het nieuwe ontwerp

De Samsung Galaxy Note 20 is nog ver bij ons vandaan, maar toch vliegen de geruchten door de wandelgangen. Geruchten, leaks en renders: we komen ze op bijna dagelijkse basis tegen. Vandaag is geen uitzondering op de regel.

Door Ice Universe, een van de betrouwbaarste bronnen wanneer het op producten van Samsung aankomt, krijgen we voor het eerst het ontwerp van de telefoon onder ogen. We zien niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van de smartphone. Dus ook het camerasysteem.

Samsung Galaxy Note 20 lekt uit

Het lijkt erop dat Ice Universe hand heeft weten te leggen op CAD renders van de Samsung Galaxy Note 20. Dat zijn renders die gebruikt worden door fabrikanten die smartphone-hoesjes produceren. Het gaat dus om renders die slechts een ruwe schets tonen van het uiteindelijke ontwerp. Daarbij is het nog wel erg vroeg in het proces, dus je mag het nieuws wel met een flinke korel zout nemen. En wanneer je dan doet, dan is het toch wel weer genieten geblazen.

De schermranden van de renders zijn vrij dik, maar dat moeten we voor nu even voor lief nemen. Volgens Ice Universe worden deze aanzienlijk dunner in het uiteindelijk ontwerp. Verder zien we de hole-punch notch die we kennen van de vorige Samsung Galaxy Note smartphones. Het gaat om een variant die in het midden van het scherm zit, aan de bovenkant, en die we dus ook kennen van de Galaxy S20 serie.

Aan de achterkant zien we dat de Samsung Galaxy Note 20 voorzien is van een camera-eiland. Of het ook daadwerkelijk dezelfde indeling kent als in deze renders is op dit moment nog niet bekend.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy Note 20 serie gewoon in augustus van dit jaar verschijnt. Benieuwd wat wij van de Galaxy Note 10-serie vonden? Check dan zeker even onze reviews!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20 lekt uit: eerste blik op het nieuwe ontwerp
Sluiten