Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 9 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Op deze datum ziet de Samsung Galaxy Note 20 mogelijk het daglicht

De Samsung Galaxy Note 20 zou, naar alle waarschijnlijkheid, tijdens een Unpacked evenement in augustus onthuld worden. Dat Samsung er dit jaar voor kiest om dat anders te doen, dat mag duidelijk zijn. Maar wat het is plan dan?

De mensen van SamMobile lijken daar het antwoord op te kunnen geven. De website weet aan de hand van een aantal bronnen te melden wat we dit jaar waarschijnlijk kunnen verwachten.

Onthulling Samsung Galaxy Note 20 op deze datum?

Samsung wil de nieuwe Galaxy Note 20 serie dit jaar waarschijnlijk via de digitale weg aankondigen. Wegens het coronavirus is het uiteraard niet mogelijk om het te doen zoals afgelopen jaren, dus moet het bedrijf creatief zijn. Verschillende geluiden weten website SamMobile te vertellen dat de Samsung Galaxy Note 20 op 5 augustus aangekondigd wordt.

Volgens de bronnen wordt er overigens wel rekening gehouden met een Unpacked evenement. Zoals gezegd zal deze volledig online zijn. Deze is via Samsung’s website en sociale media kanalen te volgen.

Meer dan de Note

Dat evenement zal de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 gaan tonen, maar daar blijft het niet bij. Via SamMobile komen we uit bij een artikel van The Korea Herald. In dat artikel is te lezen dat het Zuid-Koreaanse bedrijf veel meer in petto lijkt te hebben. Zo hoeven we niet alleen de Note 20 te verwachten, maar staan er mogelijk nog drie andere producten op de line-up van die avond.

Er wordt gesproken over de volgende producten voor het Unpacked evenement op 5 augustus:

  • Galaxy Note 20
  • Galaxy Fold 2
  • De Galaxy Watch 3
  • Galaxy Z Flip 5G

Er wordt gesproken over de komst van de Samsung Galaxy Tab S7, maar deze zal Unpacked ontlopen. Het kan dus zijn dat deze voor of na het evenement aangekondigd wordt door Samsung.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Op deze datum ziet de Samsung Galaxy Note 20 mogelijk het daglicht
Sluiten