Renders tonen mogelijk ontwerp van de Samsung Galaxy Note 20

De Samsung Galaxy Note 20 laat nog maanden op zich wachten, maar toch is er al een beeld van het vlaggenschip te vinden. Leaks, specificaties en geruchten zorgen ervoor dat Nederlandse website LetsGoDigital, in samenwerking met een ontwerper, een beeld schetst van de nieuwe Galaxy Note 20.

Een beeld dat we uiteraard te zien krijgen in de vorm van renders. In de afgelopen tijd is er namelijk genoeg te horen geweest over de smartphone en kunnen we voorzichtig al een klein beeld vormen. Ondanks het feit dat we weten dat dit beeld in de komende maanden nog verschillende keren zal veranderen, is het wel degelijk interessant om eens goed te kijken naar het mogelijk ontwerp van de Samsung Galaxy Note 20.

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 20

Betrouwbare bronnen als Max Weinbach en Ice Universe brengen op dit moment maar een geluid naar buiten. Het geluid dat de Samsung Galaxy Note 20 een S20 met een S Pen is. De specificaties tussen de twee vlaggenschepen zouden vrijwel identiek zijn. Met het 6.9-inch scherm van de Galaxy S20 Ultra zal ook op het gebied van grootte weinig onderscheiding te vinden zijn. En dus is het voor grafische ontwerpers en websites als LetsGoDigital een eitje om goede renders te maken.

Want in de afgelopen maanden is er best veel naar buiten gekomen over het Samsung Galaxy Note 20. Goed genoeg om de renders die vandaag naar buiten komen, op z’n minst, serieus te bekijken.

In de video is duidelijk te zien dat het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 10 als goed voorbeeld is genomen. En waarom zou het Zuid-Koreaanse bedrijf dit ook niet doen? Het ontwerp is strak, de notch is klein en het scherm is uiterst indrukwekkend. Dat lieten we ook in onze review al weten.

Maar het enige verschil lijkt, tot nu toe, het camera-eiland te zijn. En deze heeft, in de renders, heel veel weg van het systeem dat we op de Samsung Galaxy S20 Ultra aantreffen.

Specificaties van het vlaggenschip

Zoals gezegd zijn we nog aardig ver verwijderd van de komst van de Samsung Galaxy Note 20. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung verschijnt, als alles nog volgens planning verloopt, mogelijk in de zomer. Tegelijkertijd met de opvolger van de Galaxy Fold. En wat dat betreft kan er nog van alles gebeuren.

Maar er zijn op dit moment zeker weten wat verwachtingen van het toestel. Zo verwachten we bijvoorbeeld dat de Samsung Galaxy Note 20 ook beschikt over een 120Hz scherm met een QHD+ resolutie. Ook verwachten we een zelfde cameraopstelling als de S20 Ultra. Dat betekent dus een 108 megapixel wide camera, een 12 megapixel ultra-wide camera en een 49 megapixel telefoto camera. Die laatste zal dan 10x hybride en 100x digitaal kunnen zoomen.

Het zijn verwachtingen, het zijn geruchten en het zijn leaks die we op dit moment niet kunnen bevestigen. Neem het nieuws met een korreltje zout en kijk goed om je heen. Het verlossende antwoord krijgen we waarschijnlijk pas over een aantal maanden.

Reageer op artikel:
Renders tonen mogelijk ontwerp van de Samsung Galaxy Note 20
Sluiten