Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 28 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Note 20 prijs gelekt (en het is geen goed nieuws)

Volgende week is het zover: de Samsung Galaxy Note 20 ziet dan hoogstwaarschijnlijk het daglicht. Naast alle geruchten gaf ook het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf al een voorproefje op de komst van de nieuwe serie.

Dankzij de geruchten en lekken hebben we een heel goed beeld van de smartphone, maar qua prijs tasten we nog in het duister. Althans, dat deden we tot vandaag dan. De prijs van de Samsung Galaxy Note 20 lijkt uit te lekken en het is alles behalve goed nieuws.

Samsung Galaxy Note 20 prijs lekt uit

De verwachting is dat Samsung op 5 augustus drie varianten van de Galaxy Note 20 gaat laten zien. We krijgen de Note 20 met 4G ondersteuning en hetzelfde toestel met 5G ondersteuning. Daarnaast zal er ook een Ultra-variant van de smartphone op de markt verschijnen. Uiteraard kent deze ook een iets anders prijskaartje dan de eerste twee, al lijken daar onderling ook al verschillen in te zijn. Ishan Agarwal, inmiddels een grote naam op Twitter en in de technologie-wereld, komt met de prijzen aanzetten. Een ding mag duidelijk zijn: voor minder dan 1000 euro ga je de nieuwe Note 20 niet op de kop tikken.

De prijzen zijn, indien Agarwal het bij het juist eind heeft, als volgt:

  • Galaxy Note 20 4G | €999
  • Note 20 5G | €1099
  • Note 20 Ultra 5G | €1349

Alle modellen komen standaard met een opslagcapaciteit van 256GB. Naast alle drie de varianten van de Note 20 kunnen we ook de Galaxy Buds Live verwachten. Ishan Agarwal laat weten dat deze gepaard gaan met een prijskaartje van €189.

Er is weinig verrassends te vinden wat betreft de prijzen, maar hoop was er wel. 5G moet steeds betaalbaarder worden voor de consument en de hoop was er dat deze beweging bij de Note 20 al te zien zou zijn. Wat dat betreft had een prijskaartje van €999 voor de 5G variant een goed alternatief geweest.

Toch weten we het nog niet zeker. De Samsung Galaxy Note 20 ziet waarschijnlijk op 5 augustus het daglicht en dan weten we het pas echt zeker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20 prijs gelekt (en het is geen goed nieuws)
Sluiten