Mark Hofman
Mark Hofman Tech 27 jul 2020

Samsung Galaxy Note 20, Z Fold 2 en meer in eerste Unpacked trailer

Het weekend is voorbij, de maandag is weer begonnen en we weten wat Samsung op 5 augustus 2020 gaat laten zien. Althans, als we de eerste trailer van Unpacked August 2020 mogen geloven dan. Het voorproefje van het evenement duikt via officiële weg op en toont onder andere de Samsung Galaxy Note 20.

De Galaxy Note 20 wordt al maanden besproken in de wandelgangen en volgende week zien we eindelijk het daglicht. Althans, dat lijkt zo goed als zeker te zijn dankzij de trailer van Unpacked August 2020. Dat het overigens niet alleen bij die smartphone blijft, mag duidelijk zijn.

Samsung Galaxy Note 20 en meer tijdens Unpacked

Vanaf volgende week woensdag, 5 augustus 2020, weten we eindelijk wat Samsung in petto heeft. Het Zuid-Koreaanse bedrijf maakt zich klaar voor de line-up van het najaar van 2020. Dat doet het bedrijf niet fysiek, maar via een livestream vanuit Samsung Digital City in Seoul. Daar krijgen we een hoop te zien, waaronder de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 serie. Dat is inmiddels wel duidelijk.

Naast het feit dat geruchten en lekken dit al eerder wisten te bevestigen, komt ook Samsung met bewijs. Het bedrijf gooit een trailer voor het evenement op YouTube en laat een aantal producten zien. Zo zien we in de trailer:

  • De Samsung Galaxy Note 20
  • Galaxy Fold 2, ook wel de Galaxy Z Fold 2 genoemd
  • De Galaxy Tab S7
  • Galaxy Buds Live
  • De Galaxy Watch 3

Flink wat producten

Geruchten wisten dit dus al enige tijd te vertellen, maar dat neemt het enthousiasme niet weg. Samsung heeft een hoop om te laten zien tijdens het evenement en dat misschien maar goed ook. Het bedrijf trok zich onlangs bijvoorbeeld terug en is dit jaar niet aanwezig tijdens een aangepast versie van IFA 2020. Het bedrijf had het destijds al over een eigen evenement die vol zit met nieuwe producten. De kans dat dit die onthulling is, lijkt vrij groot te zijn. Al wordt er ook in september nog iets verwacht.

In ieder geval weten we een beetje wat we kunnen verwachten, al zien we nu alleen nog maar de vorm. Zien we de Galaxy Note 20 en de Galaxy Z Fold 2 volgende week? Het antwoord weten we pas na de stream van 5 augustus.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20, Z Fold 2 en meer in eerste Unpacked trailer
Sluiten