Verpakking Samsung Galaxy Note 9 bevestigt belangrijke specs

Of Samsung wil heel graag dat de wereld alles al weet over de aankomende Galaxy Note 9, of ze zijn dit jaar nog slechter dan ooit met het verborgen houden het design en de specificaties. Onlangs lekte al de volledige introductie video van de handset online en nu zijn ook foto’s van de verpakking opgedoken, waarop natuurlijk de exacte specificaties van de smartphone vermeld staan. Valt er nog wel wat te onthullen tijdens de officiële lancering?

Groter 6,4 inch display

De gelekte verpakking zou volgens de bijbehorende tweet alvast in een magazijn in Moscow klaar liggen voor het officiële pre-order festijn. Het toestel zou volgens de verpakking uitgerust zijn met een 6,4 inch display, welke net wat groter is dan het 6,3 inch scherm van zijn voorganger. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de iets dunnere randen rondom het Infinity Display. Volgens recente geruchten zou ook de Galaxy S10+ van volgend jaar komen met een 6,4 inch display. Mogelijk krijgen we volgend jaar dan een nog grotere Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 9 verpakking

Galaxy Note 9 gaat de hele dag mee

In de introductievideo van 30 seconden schept Samsung op over de batterijlevensduur van de Note 9, welke wel de hele dag mee zou gaan. De verpakking lijkt dit te bevestigen met een 4.000mAh batterij en Samsung lijkt zich hiermee over de incidenten met de Note 7 heen te hebben gezet.

Op de doos pronkt verder bovenin groot 128GB, wat de basis opslagruimte zou moeten worden. Bij de Note 8 was dit nog 64GB. De camera module lijkt overeen te komen met die van de Galaxy S9+, hoewel er softwarematig waarschijnlijk wel verbeteringen zullen zijn.

Samsung Galaxy Note 9 video lek

S Pen als afstandsbediening

Verder vinden we op het toestel een irisscanner om de telefoon te ontgrendelen, stereo speakers getuned door AKG en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Ook zou het toestel een IP68 certificering hebben en dus tegen een duik in het water kunnen.

Eerder liet de tipster Ice Universe weten dat de nieuwe S Pen het wachten zeker waard zou zijn en dat lijkt inderdaad het geval te zijn. Op de verpakking wordt de S Pen vermeld samen met wat het woord afstandsbediening zou moeten zijn, vertaald uit het Russisch. Dat zou kloppen met de geruchten dat je de vernieuwde stylus zou kunnen gebruiken om het toestel te ontgrendelen en om je games en muziek ermee te besturen.

Galaxy Note 9 video lek

We hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten op de officiële onthulling van de Note 9. Op 9 augustus zou het namelijk al zover moeten zijn. We zijn benieuwd of Samsung er alsnog een verrassende show van kan maken, aangezien we nu zo’n beetje alles al lijken te weten. Misschien dat het bij de Galaxy S10 beter lukt om het een en ander geheim te houden. Designers gaan er in ieder geval in de tussentijd lekker op los met gelikte concepten voor het design van de S10.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Verpakking Samsung Galaxy Note 9 bevestigt belangrijke specs
Sluiten