Mark Hofman
Mark Hofman Tech 27 feb 2019

Samsung Galaxy S10 5G maakt debuut sneller dan verwacht

Bezoekers van het Mobile World Congress hebben de uitgebreide Galaxy S10 5G al even in de handen gehad. Echter hoeven de grootste Samsung fans ook niet lang meer te wachten op het toestel. Samsung heeft open en eerlijk verteld dat het 5G vlaggenschip in het tweede kwartaal van 2019 te verkrijgen is. Het debuut komt eerder dan verwacht, maar wel met een klein addertje onder het gras. 

Samsung brengt Galaxy S10 5G eerder uit dan verwacht

De meest uitgebreide variant van de Galaxy S10, het 5G vlaggenschip, is op dit moment al te vinden op het Mobile World Congress. Het toestel, welke over de meest geavanceerde specificaties van de markt beschikt, is door bezoekers van de beurs al kort getest. Echter hoeft de consument niet heel lang te wachten tot Samsungs ultieme vlaggenschip op de markt verschijnt. Zo is de producent duidelijk geweest over het feit dat we hem in Q2 van dit jaar kunnen verwachten. Maar waar er eerder nog geen specifieke maand in gedachten was, is dat nu wel het geval.

Samsungs Galaxy S10 5G gaat in april dit jaar al het daglicht zien. Dat is snel, zeker wanneer je bedenkt dat Q2 van dit jaar tot eind juni duurt. Voor je uit alle enthousiasme je bankrekening al leeg aan het halen bent, moet je wel weten dat er een addertje onder het gras zit. Volgens Engadget is Samsung namelijk van plan om het toestel eerst alleen in Zuid-Korea te lanceren. Met de lancering van de Galaxy Fold, welke in exact dezelfde maand uitkomt, lijkt het een moeilijk keuze te worden voor de echte fan. Ga je namelijk voor het opvouwbare model of kies je voor de meest geavanceerde smartphone van de gehele markt? Beide toestellen geven een goed beeld over de toekomst van smartphones, maar voor welke toekomst zou je moeten gaan?

Samsung onthult opvouwbare Galaxy Fold

Die keuze kun je gaan maken wanneer de Galaxy S10 5G ook hier wordt geïntroduceerd. Echter is een releasedatum voor Europa nog niet bekend en zouden we af moeten wachten wanneer Samsung dit openbaar maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 5G maakt debuut sneller dan verwacht
Sluiten