Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 13 dec 2018

Samsung Galaxy S10 trio komt gepaard met breed scala aan accessoires

Als eigenaar van Samsungs smartphones is de keuze reuze. Dan hebben we het vooral over accessoires: cases, virtual reality headsets, (draadloze) laders etcetera. Samsung heeft een brede lijn aan producten. De Samsung Galaxy S10 wordt geen uitzondering op die regel.

Samsung Galaxy S10 accessoires

Althans, als we de doorgaans betrouwbare bronnen van SamMobile moeten geloven. Samsung werkt naar verluidt aan een modernere versie van zijn Silicone Case, voor de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10 Lite. Gisteren maakten we voor het eerst kennis met de Lite.

De nieuwe Silicone Case zal verkrijgbaar zijn in wit, zwart, blauw en navy. Daarbij komt ook een nieuwe S-View Flip Cover, in het zwart, wit en geel. Ook komt er een nieuwe Rugged Protective Stand, in het zilver, zwart, blauw en wit.

Daarnaast kun je rekenen op een nieuwe LED Wallet Cover in het groen, wit en zwart. Hetzelfde geldt voor een Leather Cover, in het zwart en navy. Die zal waarschijnlijk enkel verkrijgbaar zijn voor de Galaxy S10 Plus.

Ook komt de Koreaanse fabrikant naar verluidt met een aantal nieuwe draadloze laders, en is de Samsung Gear VR aan een upgrade toe. De nieuwe versie krijgt naar verwachting een nieuwe naam: Galaxy VR. De kunstzinnige Hyperknit Cover van de Galaxy S9 lijkt niet terug te gaan keren.

Oké, dit zijn niet de spannendste geruchten, maar ze maken de lancering van drie Galaxy S10-varianten wel steeds concreter. Die zal hoogstwaarschijnlijk plaats gaan vinden in februari, tijdens het Mobile World Congress. Vervolgens kun je de toestellen waarschijnlijk medio maart scoren.

Tot dan nemen we alle geruchten nog met een flinke korrel zout. Check in de tussentijd ook de Samsung Galaxy A8s, een bijzonder voorproefje op de Galaxy S10.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SamMobile

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 trio komt gepaard met breed scala aan accessoires
Sluiten