Ilona Braam
Ilona Braam Tech 22 feb 2019

Camera Samsug Galaxy S10 post meteen je Instagram pics

Als je veel foto’s post op Instagram, komt de nieuwe Samsung Galaxy S10 met een camera feature die je interessant zult vinden. Deze maakt je leven een stuk makkelijker en efficiënter door ervoor te zorgen dat je niet eerst weer terug hoeft te gaan naar Instagram om je volgers te laten weten wat je allemaal wel niet aan het doen bent.

Filters en posten vanuit camera app

Een paar dagen geleden werd de kersverse Galaxy S10 vol trots onthuld tijdens Samsung’s Unpacked 2019 evenement. Tijdens de show was er ook even tijd voor Instagram en werd de nieuwe camera feature tussen de bedrijven door gedemonstreerd. Het komt erop neer dat je de standaard camera van het toestel kunt gebruiken om je foto’s meteen op Instagram te posten. In de camera app vindt je meteen ook de bekende filters om je foto’s nog wat meer pazazz te geven.

Samsung Galaxy S10 Instagram

Galaxy S10 bloatware?

Het is een feature die de Galaxy S10 camera apart zet van de rest van de smartphone camera apps. Natuurlijk zou je het kunnen zien als extra bloatware, maar tegenwoordig zijn toch behoorlijk wat mensen al bezig met Instagram en is het er eentje die wat minder erg is en hoogstwaarschijnlijk ook daadwerkelijk gebruikt zal worden.

Iets anders dat je met de Galaxy S10 kunt doen is eindelijk zelf bepalen wat die vervelende Bixby knop doet. In plaats van dat hij altijd Bixby tevoorschijn haalt, kun je hem nu ook gebruiken om een andere app tevoorschijn te toveren. Met een toekomstige update zullen ook de Galaxy S8, S9, Note 8 en Note 9 de Bixby feature krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

techcrunch

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Camera Samsug Galaxy S10 post meteen je Instagram pics
Sluiten