Mark Hofman
Mark Hofman Tech 28 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Samsung rolt camera-update voor Galaxy S10 serie uit

Ondanks alle tegenslagen die Samsung in 2019 voor de kiezen heeft gekregen, is de Galaxy S10 serie zonder twijfel een succes te noemen. De huidige vlaggenschip serie van de producent scoort goed, is populair op de markt en weet gebruikers simpelweg veel moois te bieden. Om die positiviteit vast te houden rolt Samsung een update uit om de camera’s van de toestellen nog iets beter te maken. 

Samsung rolt camera-update uit voor Galaxy S10 serie

Door middel van een software-update verbetert Samsung de camera van de Galaxy S10 serie, dit maakt het bedrijf vandaag bekend door middel van een persbericht. Zowel de S10 als de S10 Plus en de S10e beschikken over een uiterst sterke camera, maar het kan volgens producent Samsung altijd beter. Door de update wordt onder andere de Night Mode verbetert.

De gehele Galaxy S10 serie krijgt van Samsung een update op het gebied van camerawerk. Zo is het, voor gebruikers die de update installeren, vanaf nu mogelijk om Ultra-Wide foto’s te maken in de nieuwe Night Mode. Hierdoor worden de foto’s die in het donker genomen worden helderder. Daarnaast heeft Samsung het ook mogelijk gemaakt om foto’s met Live Focus te maken door middel van de telefoto-lens in de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 Plus review camera

Marketing Manager Mobile (Samsung Benelux) Gerben van Walt Meijer meldt in het persbericht:

Door de Ultra-Wide ondersteuning in de Night Mode wordt het mogelijk om het diafragma langer te openen, waardoor er meer licht op de sensor valt. Dit zorgt ervoor dat de Galaxy S10, S10 Plus en S10e betere foto’s maakt in het donker. Uitstekend voor mensen die veel foto’s maken in het donker

Samsung Galaxy S10 Review

De wijzigingen met betrekking tot de camera worden doorgevoerd als onderdeel van de beveiligingsupdate van mei 2019. Deze wordt op dit moment aangeboden, waardoor jij nu al met de nieuwe camera-opties aan de slag kan. Je moet dus simpelweg gewoon je Galaxy S10 smartphone updaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung rolt camera-update voor Galaxy S10 serie uit
Sluiten