Laat de Samsung Galaxy S10 er alsjeblieft zo uitzien

Volgende week gaat Samsung de Galaxy Note 9 onthullen. Hartstikke interessant, maar het is nu al duidelijk dat we voor de echte innovatie bij de Samsung Galaxy S10 moeten zijn. Nog even geduld hebben dus. Dat model komt namelijk pas begin 2019 uit.

Samsung Galaxy S10 concept

De verkopen van de Samsung Galaxy S9 vallen tegen, zo bevestigde de fabrikant zelf afgelopen week. Ergens is dat geen verrassing, gezien de Galaxy S9 amper te onderscheiden is van de Galaxy S8. Althans, op het eerste oog.

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen gaat de Galaxy S10 het anders aanpakken. Hoe? Naar verluidt krijgt het toestel nog dunnere schermranden, en wordt de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt.

Verder weten we nog verrassend weinig van het onaangekondigde toestel. Daarvoor is het immers ook nog veel te vroeg. Maar dat weerhoudt designers er niet van om er alvast op los te fantaseren. Het resultaat is dit strakke concept, dat tot leven komt in de bovenstaande video.

Dit is dus een stukje pure speculatie, gezien vooralsnog geen beelden zijn gelekt van de real deal. Toch is het interessant om zo alvast een voorproefje op de toekomst te nemen. Het is in ieder geval geen overdreven futuristisch concept, zoals we die vaak voorbij zien komen.

Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10

Het bedenken van een geloofwaardig concept dat alsnog innovatie met zich meebrengt, is veel moeilijker. In die categorie kunnen we de bovenstaande video ook zeker scharen. De kans is groot dat de Samsung Galaxy S10 er ongeveer zo uit gaat zien.

Of gaat de Koreaanse fabrikant ons alsnog verrassen? Dat gaan we pas later dit jaar ontdekken. Eerst kunnen we uit gaan kijken naar de Samsung Galaxy Note 9.

 

Reageer op artikel:
Laat de Samsung Galaxy S10 er alsjeblieft zo uitzien
Sluiten