Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Smartphones 2 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy S10 en S20 krijgen grote veiligheidsupdate

Heb je de Samsung Galaxy S10, S20, Note 10 of Note 20? Dan krijg je snel een grote veiligheidsupdate voor je telefoon.

De maand november is net begonnen en Samsung rolt een flink aantal updates uit voor haar high-end toestellen. Als eerste is de Galaxy S20 aan de beurt. Vanaf vandaag is de november 2020 security patch te downloaden. Ook de S10, Note 10 en Note 20 kunnen deze update snel verwachten, meldt Sammobile.

De updates voor de Galaxy’s

Hoewel het allemaal veiligheidsupdates zijn, verschillen ze per versie toch behoorlijk. De meest saaie kun je die van de Samsung Galaxy Note 20 noemen, die is echt alleen gericht op veiligheid. Bij die van de S20 is er ook niets bijzonders te melden aan de update, maar dat komt door iets anders. Zo kunnen de S20-bezitters binnenkort rekenen op de OneUI 3.0-update. Het bedrijf liet weten dat die deze maan eraan komt.

De meeste updates vind je bij de Samsung Galaxy S10, waar je echte verbeteringen ziet. Zo moet de nieuwe patch zorgen voor een betere Wi-Fi-verbinding en wordt de stabiliteit van de camera verbeterd. Echter stond dit ook al eens in eerdere updates, dus de vraag is of er echt grote stappen vooruit zullen worden gemaakt.

Heb je automatisch updaten aanstaan, dan hoef je niets te doen en komen de updates vanzelf je kant op. Heb je dat niet? Check dan de instellingen en selecteer daar Software update. Daar kun je de nieuwe patch downloaden en installeren. De precieze tijd van de update is onbekend aangezien dit bij Samsung verschilt per land.

Een goede tijd voor Samsung

Het gaat goed met Samsung. Ondanks een krimpende markt had het bedrijf het beste kwartaal ooit. De winst in bedroeg maar liefst 6,99 miljard euro. Dat is natuurlijk niet alleen afkomstig van de telefoons, maar ook de chips en de schermen die het bedrijf maakt. Bovendien is het ook actief in andere sectoren van de elektronica.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 en S20 krijgen grote veiligheidsupdate
Sluiten