Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 17 januari 2019

Samsung Galaxy S10 voor eerste keer gespot in het wild

In de afgelopen maanden zijn we overladen door geruchten, renders en leaks rondom de Galaxy S10. Op 20 februari onthult Samsung de gloednieuwe Galaxy smartphone line-up. Dit doet het bedrijf door de Galaxy S10 Lite, S10 en S10 Plus te introduceren. Maar waar we inmiddels redelijk weten wat de toestellen te bieden hebben, hebben we ze nog niet daadwerkelijk gezien. Tot nu dan. Een gelekte foto toont de Galaxy S10 in het wild. 

Galaxy S10 gespot in het wild

De Galaxy S10 gaat het jaar 2019, op het gebied van smartphones, zonder twijfel voorzien van een gouden randje. De serie krijgt op het gebied van design een flinke upgrade, beschikt over een unieke notch en de specificaties zijn indrukwekkend. Ondanks het feit dat er nog weinig officieel bevestigd is, hebben we wel al een redelijk beeld van de aankomende serie. Maar waar Samsung het toestel zelf nog niet heeft laten zien, lekt er nu een foto van het toestel uit.

Samsung Galaxy S10 gelekt in het wild

Op de foto is de Galaxy S10, naar ons idee de Plus variant, te zien in een security case. Hierdoor zien we het design van de smartphone niet heel goed, maar is het display wel aanzienlijk aanwezig op de foto. Uiteraard weten we dat door de dual-selfiecamera in de rechter bovenhoek van het scherm. Ondanks het hoesje wat om het toestel heen zit, is wel goed te zien dat de hoeken van het scherm zijn gebogen. Ook dit is volledig naar verwachting.

Verder kunnen we weinig opmaken van de foto. De foto is gelekt op Reddit en volgens een reactie onder de foto zou het zomaar eens om een prototype kunnen gaan. Dit is te zien aan de telefoonhoes die op het toestel zit, welke de identiteit van het toestel probeert te verbergen.

Samsung Galaxy S10

Samsung onthult de Galaxy S10 serie op 20 februari tijdens het Unpacked event. Daar zullen we ook meer te zien en te horen krijgen over de opvouwbare smartphone van de producent.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 voor eerste keer gespot in het wild
Sluiten