Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 24/01/2019

Foto’s tonen Samsung Galaxy S10 met… Bitcoin-wallet?

We hebben ondertussen letterlijk al honderden nieuwsberichten over de Samsung Galaxy S10 geschreven. De geruchten volgen elkaar al maanden lang rap op, maar nu hebben we eindelijk ook duidelijke foto’s van de Galaxy S10 te pakken.

Samsung Galaxy S10

Geen renders of schetsen dus, maar foto’s van de real deal. De afbeeldingen zijn op Twitter gedeeld door de bekende leaker Ben Geskin. Waar hij normaliter scoort met zijn zelfgemaakte productrenders, heeft hij dit keer dus foto’s te pakken.

De selfiecamera valt direct op. Samsung is van plan om hoge ogen te gaan gooien met zijn Infinity-O scherm. Oftewel, een uitsparing in het scherm waar de camera in huist. Daardoor zijn er geen dikke schermranden of een notch nodig. Honor deed hetzelfde met de onlangs in Nederland geïntroduceerde Honor View 20. Hier lees je meer over dat toestel.

Samsung Galaxy S10

Maar goed, terug naar Samsung. Het cirkeltje is vrij fors, maar valt wel mooi weg in het design van de Galaxy S10. Verder zien we dunne schermranden en een indrukwekkend screen-to-body ratio.

Cryptocurrencies

Wat er verder opvalt, is vooral wat er op het scherm te zien is. Een tijdje terug doken er geruchten op rondom een cryptocurrency-wallet waar Samsung aan zou werken. De foto’s tonen een Samsung Blockchain Keystore app.

De native cryptocurrency-app komt naar verluidt gepaard met de Galaxy S10. Gebruikers kunnen zo hun favoriete digitale munten opslaan, waarbij de biometrische beveiligingsmethodes van Samsungs flagship je transacties extra veilig moet gaan maken.

Speelt de Koreaanse techgigant simpel in op een hype, of heeft het bedrijf grootse plannen? We gaan het op 20 februari ontdekken, want dan wordt de Samsung Galaxy S10 officieel onthuld. Wellicht samen met de opvouwbare Galaxy Fold, en sowieso naast de Galaxy S10 Pro en Galaxy S10 E.

Reageer op artikel:
Foto’s tonen Samsung Galaxy S10 met… Bitcoin-wallet?
Sluiten