Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 14 dec 2018

Cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro gelekt

De Leaker @IceUniverse is met gemak de meest trefzekere van dit jaar. Hij heeft al talloze malen ver voor de lancering van nieuwe Samsung smartphones details gelekt. Van complete renders tot vermeende (en uiteindelijk kloppende) specificaties.

Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro

Dit keer gaat hij iets verder dan enkel Samsung. Hij lekte gisteren een drietal cases voor onaangekondigde smartphones, die een hoop zeggen over bijvoorbeeld hoeveel camera’s die toestellen hebben. De Samsung Galaxy S10 case komt overeen met eerder gelekte renders, en bevestigt de driedubbele camera.

Een andere case is bestemd voor de Huawei P30. De P20 had een verticaal gepositioneerde dubbele camera, met een LED-flash eronder. Zowel IceUniverse als Slashleaks hebben ook een case gelekt van de P30 Pro. Twee verschillende bronnen, die wel exact overeen komen.

Ook dat toestel heeft een verticaal gepositioneerde driedubbele camera, met eronder een dubbele LED-flash. Al met al ziet het komende jaar er zo mogelijk nog interessanter uit dan 2018. Ook al een jaar vol toptoestellen, zoals we hier in onze top 8 lieten zien.

Neem dit soort leaks echter voorlopig met een korrel zout. Hoesjesmakers weten vaak meer dan wat openbaar bekend is, maar dat neemt niet weg dat een gedeelte vaak nep blijkt te zijn. Dergelijke hoesjes zijn dus allesbehalve een garantie voor wat komen gaat.

In 2019 gaan we kennis maken met de eerste opvouwbare smartphones en maakt 5G zijn debuut. De innovatie is nog lang niet op, dat moge duidelijk zijn.

Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro cases

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

BGR

Reageer op artikel:
Cases Samsung Galaxy S10, Huawei P30 en P30 Pro gelekt
Sluiten