Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 21 jan 2019

Video toont toffe feature Samsung Galaxy S10 in actie

De Samsung Galaxy S10 gaat in tegenstelling tot zijn voorganger zeker opvallen. Dat komt vooral door het gloednieuwe Infinity-O scherm. Dat betekent dat er een uitsparing in het scherm zit waar de selfiecamera in huist. Voor de Galaxy S10 Plus met de dubbele selfiecamera worden het zelfs twee gaatjes.

Samsung Galaxy S10 feature

Toch is de Galaxy S10 niet de eerste Galaxy met een dergelijk schermpaneel. De reeds gelanceerde Samsung Galaxy A8s heeft ook een Infinity-O scherm, al zit de uitsparing daar links in plaats van rechts en is het gat een stuk groter.

Dat toestel heeft een coole software-feature die volgens de betrouwbare leaker Ice Universe ook naar de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus komt. Gebruikers van de Galaxy A8s kunnen de camera openen door vanaf hun selfiecamera naar beneden te swipen.

Vervolgens wordt met een strakke en naadloze animatie de camera-app geladen. Het geheel ziet er zeer sexy uit, haast futuristisch. Dat hoef je niet van ons aan te nemen, want je kunt de feature al in de onderstaande video in actie zien.

Elke app

Het enige verschil bij de Galaxy S10 zal zijn dat je dus vanaf rechtsboven zult moeten swipen. Naar verwachting kun je de camera openen met een swipe vanuit elke app. Ideaal dus als je snel een foto wilt maken, wat anno 2019 natuurlijk een ideale manier is om een nieuw flagship aan de man te brengen.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10 E worden over minder dan een maand onthuld. Hier lees je alles wat we al weten over de langverwachte toestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IceUniverse

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Video toont toffe feature Samsung Galaxy S10 in actie
Sluiten