Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 2 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

‘iPhone 2019 gaat Samsung Galaxy S10 op deze manier achterna’

September is nog ver weg, en daarmee ook de volgende generatie iPhones. Toch is de geruchtenmolen al langzaam op gang aan het komen. De doorgaans zeer betrouwbare Apple-expert en analist Ming-Chi komt nu met potentieel goed nieuws.

iPhone 2019: grotere batterij

Hij brengt op basis van bronnen binnen de industrie namelijk het nieuws dat de iPhone 2019, zoals we de opvolger van de XS maar even zullen noemen, een aanzienlijk grotere accu krijgt.

Dat zou niet alleen een betere accuduur moeten opleveren, maar is volgens Kuo ook belangrijk voor een andere feature: bi-directioneel draadloos laden.

Die term mag je snel weer vergeten, maar het komt erop neer dat de nieuwe iPhones van 2019 naar verluidt andere apparaten draadloos kunnen laden. Leg bijvoorbeeld je AirPods op de achterkant, en ze krijgen weer een extra energieboost.

Dat vergt een grotere accu, omdat dergelijke functionaliteit niet ten koste mag gaan van de accuduur van de iPhone zelf.

Het bovenstaande verhaal met de AirPods komt je waarschijnlijk bekend voor. Dat is niet zo vreemd, want Samsung doet exact hetzelfde met de onlangs uitgebrachte Galaxy S10. Zie de afbeelding hieronder:

Samsung Galaxy Buds iPhone 2019

Neem de volgende informatie met een korrel zout, maar de doorgaans zeer goed ingelichte analist heeft meer details.

Meer details en features

Hij voorspelt dat de batterij van de 5.8-inch iPhone 2019 zo’n 25 procent groter wordt. De 6.5-inch iPhone krijgt er 15 procent bij en de 6.1-inch LCD iPhone 5 procent. Ter vergelijking: de iPhone XS heeft een 2658 mAh accu, de XS Max 3175 mAh en de iPhone XR 2942 mAh.

Naast grotere accu’s rekenen we dit jaar ook op een sterk verbeterde Face ID-sensor, sneller draadloos laden en een driedubbele camera.

Ondertussen blijft het angstvallig stil rondom de iPhone SE 2, die naar verluidt zelfs al in productie is. Maar goed, dat werd vorig jaar ook al beweerd. Waarschijnlijk krijgen we dus pas weer in september nieuwe iPhones te zien. Wordt vervolgd dus!

?Check dit ook: Opvouwbare Apple iPhone X: ziet hij eruit als een iPad Mini?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

OneMoreThing

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
‘iPhone 2019 gaat Samsung Galaxy S10 op deze manier achterna’
Sluiten