Gadgets 26 okt 2018 Noah Korevaar

Samsung richt vizier op iPhone XR met Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 wordt pas volgend jaar onthuld, maar toch blijven de leaks binnen stromen. Dit keer gaat het om de vermeende kleuren waarin de Galaxy S10 beschikbaar zal zijn.

Samsung Galaxy S10 kleuren

Een ding is meteen duidelijk, mits deze informatie klopt: Samsung gaat schaamteloos de strijd aan met de iPhone XR. De iPhone XR is het goedkopere broertje van de iPhone XS en iPhone XS Max. Het toestel onderscheidt zich onder andere met een breed scala aan felkleurige varianten.

Je kunt de ‘budget-iphone’ scoren in het wit, zwart, blauw, geel, koraal en (PRODUCT)RED. Volgens de altijd goed ingelichte @OnLeaks wordt de Samsung Galaxy S10 gelanceerd in het zwart, blauw, geel, grijs, rood en groen.

Eerder doken al de geruchten op dat Samsung aan negen kleuren werkte. Normaliter brengt de Koreaanse fabrikant sowieso al veel varianten uit, maar vaak verspreid over het jaar. Overigens heeft Samsung in het verleden al alle bovenstaande kleuren gebruikt, behalve geel.

De Galaxy S9 deed het minder goed dan de fabrikant hoopte, dus met frisse kleuren en een nieuw design hoopt Samsung weer op te vallen. Normaliter zouden we zeggen dat je dit gerucht met een korrel zout moet nemen, maar de gereputeerde leaker @OnLeaks staat bekend om zijn accurate informatie.

Hij heeft overigens ook nog wat te melden over de Samsung Galaxy A8s, de eerste smartphone zonder bezels. Nee, ook geen notch: het toestel heeft een gat in het scherm voor de camera.

Volgens hem plant Samsung drie verschillende kleurvarianten: zilver, groen en blauw. Dat is exact hetzelfde als bij de initiële lancering van de Samsung Galaxy Note 9. Hier kun je meer lezen over dat innovatieve toestel.

Een van de meest belangrijke uitdagers voor de Samsung Galaxy S10 is de OnePlus 6T, een toestel wat al maandag uitkomt. De complete specs zijn al gelekt.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung richt vizier op iPhone XR met Samsung Galaxy S10
Sluiten