Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 februari 2019

Samsung Galaxy S10 & Buds lekken volledig uit in reclamespot

Als we een award voor meest gelekte smartphone ooit zouden uitreiken, dan zou de Galaxy S10 hem winnen. In de afgelopen weken hebben we zo verschrikkelijk veel uitgelekte beelden van de nieuwe smartphone voorbij zien komen, dat we bijna al weten hoe hij eruit komt te zien. Zeker nadat een Samsung TV commercial van het toestel, en de Galaxy Buds, het daglicht heeft gezien.

Galaxy S10 en Galaxy Buds lekken uit.

De afgelopen maanden hebben we ontzettend veel over de Galaxy S10 gehoord. De nieuwe vlaggenschip serie van Samsung weet ons al tijden bezig te houden, maar de laatste tijd krijgen we de smartphone ook steeds vaker te zien. Of moeten we zeggen: smartphones. Als alle geruchten kloppen krijgen we drie verschillende varianten van de Galaxy S10 te zien en worden deze ook nog eens bijgestaan door de gloednieuwe Galaxy Buds. Iets wat door een uitgelekte tv commercial bevestigd lijkt te worden.

In Noorwegen heeft Samsung een flinke misstap gemaakt. De producent heeft per ongeluk een Galaxy S10 en Galaxy Buds commercial uitgezonden op TV 2, de grootste commerciële zender van het land. Een lezen van The Verge merkte het op en nam de reclame vervolgens op met zijn smartphone. Het resultaat: het toestel lekt volledig uit! Uiteraard moet je wel een flinke taalcursus ondergaan om te begrijpen wat de reclame je vertelt, maar buiten dat valt er genoeg te zien. Check de commercial hieronder.

In de reclame zien we de dual-selfiecamera en de in-screen vingerafdrukscanner voorbij komen. Op de achterkant is het triple-camerasysteem te zien en krijgen we een goed beeld van de rest van het design. De gloednieuwe Galaxy Buds, welke volgens geruchten tegelijkertijd het daglicht zien als de smartphones, zijn ook te zien in de reclame. Vanaf wanneer het vlaggenschip in de winkels ligt, is op dit moment nog niet bekend. Zo is dat ook niet te zien in de reclame (of we beheersen de Noorse taal gewoon niet goed genoeg.)

Morgen, tijdens Unpacked 2019, zal Samsung de gloednieuwe smartphones gaan onthullen. Wat de Galaxy S10 serie daadwerkelijk te bieden heeft en hoeveel ze kosten, worden op dat moment bekend. Benieuwd hoe je de livestream kunt volgen? Check dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 & Buds lekken volledig uit in reclamespot
Sluiten