Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 jan 2019

Samsung onthult Galaxy S10 line-up eerder dan verwacht

We hebben aan aardig wat dingen te kort in de wereld, maar geruchten rondom de Galaxy S10 is daar niet een van. In de afgelopen maanden hebben we bijzonder veel gehoord over het toestel zelf en wanneer we hem ongeveer kunnen verwachten. Door een nieuw verslag van The Korea Herald, uit het thuisland van Samsung, krijgen we op dat laatste gebied iets meer informatie. De onthulling van de nieuwe vlaggenschip line-up, vindt eerder plaats dan we dachten.

Galaxy S10 Unpacked eerder dan verwacht

Of het nu gaat om de display, de camera of de notch: er is inmiddels ontzettend veel gelekt van de nieuwe Galaxy S10 serie. Samsung komt dit jaar met een gloednieuwe line-up waarin we niet twee, maar vier verschillende varianten van het toestel voorgeschoteld krijgen. Maar waar we nog wel weinig over gehoord hebben is de komst van het toestel. We gaan er al tijden vanuit dat de S10 tijdens MWC 2019 haar opwachting maakt. Maar dat lijkt niet meer aan de orde.

Volgens The Korea Herald komt Samsung met een eigen Galaxy S10 Unpacked event, welke eerder plaats vindt dat verwacht. De producent zal naar verluidt halverwege februari haar toestellen gaan onthullen. Nog eerder dan Mobile World Congress 2019. Een week eerder om precies te zijn. Mocht dat daadwerkelijk aan de orde zijn dan hebben we kans dat het event in week 8 van 2019 plaatsvindt. Volgens TKH zal dat dan tussen 18 februari en 22 februari zijn.

Samsung Galaxy S10 Render mockup

Maar zoals we inmiddels wel geleerd hebben: als het om de Galaxy S10 gaat, weet je het nooit zeker. Alle geruchten die we hebben gehoord de afgelopen maanden, blijven geruchten. Niets is dus officieel en dat geldt ook voor het S10 Unpacked event. Maar mocht Samsung daadwerkelijk een eigen event lanceren, dan zal het niet lang duren voor de uitnodigingen de deur uitvliegen. Gebeurt dat, dan zien we de Galaxy S10 serie een stuk eerder dan we hadden verwacht.

Benieuwd naar wat we inmiddels weten over de Galaxy S10? Check dan onze recap!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Korea Herald

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung onthult Galaxy S10 line-up eerder dan verwacht
Sluiten