Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 20 feb 2019

Samsung Galaxy S10: haarscherpe persbeelden lekken uit

Samsung onthult vandaag de gloednieuwe Galaxy S10 line-up, maar wat moeten we eigenlijk nog weten? We weten in hoeveel varianten de smartphone beschikbaar wordt, wat deze varianten te bieden hebben en welke prijs ze krijgen. Eerlijk is eerlijk: we weten alles al over de Galaxy S10. Zeker nu de haarscherpe persbeelden het oppervlak hebben gevonden. 

Haarscherpe Galaxy S10 persbeelden lekken uit

We weten inmiddels bijzonder veel over de nieuwe Galaxy S10 line-up. In de afgelopen maanden is er ontzettend veel informatie gelekt over Samsungs gloednieuwe vlaggenschip. Zo weten we bijvoorbeeld dat de Galaxy S10e eraan zit te komen, samen met de S10 en de S10 Plus. Vandaag onthult Samsung de line-up dan ook officieel, maar of er ook echt iets nieuws voorbij komt is nog maar de vraag. Zeker nu er weer persbeelden zijn gelekt. Maar waar de kwaliteit vorige keer vrij discutabel was, lijken deze foto’s haarscherp te zijn.

SamCentral heeft op Twitter een bericht geplaatst met persbeelden van de Galaxy S10. In de tweet is de tekst “Ultra Hi-Res” te lezen en dat is alles behalve misplaatst. De foto’s van de twee toestellen zijn haarscherp en tonen ons het, toch wel, definitieve design van het vlaggenschip. Al baseren we dat uiteraard op alle renders, leaks en geruchten die we in de afgelopen maanden hebben gekregen. De Galaxy S10e is overigens de grote afwezige op deze foto, gezien het feit dat deze volgens geruchten over een dual-camerasysteem beschikt.

Tijdens Unpacked 2019 worden de gloednieuwe smartphones van Samsung onthuld. Mochten alle geruchten waar zijn, dan zijn de smartphones op 8 maart officieel verkrijgbaar. Ben je benieuwd wat deze smartphones allemaal te bieden hebben? Check dan zeker even ons overzichtsartikel. Wil je Unpacked 2019 live volgen? Dan kan je dat via deze weg doen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10: haarscherpe persbeelden lekken uit
Sluiten