Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 23 jan 2019

Samsung Galaxy S10 Plus opnieuw in het wild gespot

Ondertussen hebben we de Samsung Galaxy S10 Plus al van alle kanten gezien, dankzij de renders die continu voorbij komen. Als het om echte foto’s gaat, dan blijven de leaks echter vrij schaars.

Samsung Galaxy S10 Plus

Vorige week werd het flagship in het wild gespot, waardoor we de dubbele selfiecamera goed konden zien. De uitsparing waarin de camera’s verwerkt zijn is een innovatieve zet van de Koreaanse techgigant, en daarmee ook meteen het meest fascinerende gedeelte.

Een nieuwe foto is vandaag opgedoken, waar we het toestel verder kunnen bewonderen. Helaas is de afbeelding blurry, is de helft bedekt met een emoji en zit de Galaxy S10 Plus in een case. Toch valt je oog meteen op de selfiecamera’s.

De Galaxy S10 heeft naar verluidt een enkele camera op de voorkant. Daarmee is de uitsparing automatisch ook een stuk minder lomp. Je zou dus kunnen stellen dat een dubbele selfiecamera als het om design gaat zelfs nadelig is.

Wellicht een mooie kans voor Google om met zijn camera-magie het verschil te maken. De Pixels van de zoekgigant hebben achterop in tegenstelling tot vrijwel elke concurrent slechts één camerasensor, maar prijken toch steevast bovenaan de lijstjes met de beste smartphone-camera’s.

Maar goed, terug naar Samsung. Naast de Galaxy S10 Plus komen er nog twee modellen uit: de standaard Samsung Galaxy S10 en de Galaxy S10 E. Die laatste is een goedkoper model zonder gebogen schermranden.

Althans, als we de geruchten moeten geloven. Naar verluidt heet de Galaxy S10 Plus zelfs eigenlijk de Galaxy S10 Pro! Een hoop informatie en een hoop geruchten die elkaar tegenspreken dus. Gelukkig onthult Samsung op 20 februari officieel alle modellen.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 Plus opnieuw in het wild gespot
Sluiten