Mark Hofman
Mark Hofman Tech 2 jan 2019

Gelekt Galaxy S10 Plus hoesje bevestigt grootte toestel

Als we ergens mee doodgegooid zijn in 2018, dan zijn het wel met geruchten rondom de Galaxy S10. De nieuwe vlaggenschip line-up van Samsung heeft veel los weten te maken en de informatie blijft maar binnen stromen. Het lijkt zelfs alsof er nooit een einde aan gaat komen. Waar we eerder vandaag voorzien werden van nieuwe informatie over een iPhone feature, is er ook nog eens een nieuw hoesje gelekt voor de Galaxy S10 Plus. En die verteld ons meer dan je zou denken. 

Galaxy S10 Plus hoesje bevestigt grootte

Screen protectors en hoesjes voor smartphones zijn niet alleen goed voor de veiligheid. Wanneer een toestel nog niet op de markt is, zijn deze dingen ook een prima bron voor informatie. Zo kwamen we achter de dual-selfiecamera van de Samsung Galaxy S10 Plus door een uitgelekte screen protector en zien we nu wederom nieuwe informatie door middel van een hoesjes. Het uitgelekte hoesje geeft ons namelijk een bijzonder goede indruk van de grootte van het nieuwe toestel.

Betrouwbare bron Ice Universe heeft een video op YouTube geupload waarin hij bezig is met een case voor de Galaxy S10 Plus. Waar je in eerste instantie niet veel informatie denkt te halen van een hoesje zonder toestel, valt er wel redelijk veel uit op te maken. Mocht dit het daadwerkelijke hoesje zijn van de Galaxy S10 Plus, dan is het toestel ongeveer even groot als de Galaxy S9 Plus. Een goed stuk informatie aangezien dit toestel niet over een notch beschikt en de S10 Plus variant wel. Dat zorgt voor een kleinere screen to body ratio en dat is voor de gebruiker alleen maar voordeliger.

Daarnaast wordt het horizontale tripel-camerasysteem ook bevestigd door dit hoesjes, maar ook dit is nog geen zekerheid. Het hoesje toont namelijk ook een opening voor een headphone jack en inmiddels is al uitgewezen dat Samsung hoogstwaarschijnlijk afscheid neemt van de jack.

Of dit ook echt zo is, zien we tijdens de onthulling welke waarschijnlijk in februari plaats gaat vinden.

Reageer op artikel:
Gelekt Galaxy S10 Plus hoesje bevestigt grootte toestel
Sluiten