Mark Hofman
Mark Hofman Tech 6 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy S10 (Plus) voorzien van nieuwe kleurenoptie

Waar Samsung met de Galaxy Fold in 2019 tegen problemen aanloopt, gaat het qua Galaxy S10 serie uiterst soepel. De line-up wordt uitstekend ontvangen en bestaat uit drie heerlijke toestellen. Eerder gingen de geruchten dat we een nieuwe kleurenoptie konden verwachten voor de serie, maar nu verschijnt hij ook daadwerkelijk in Europa. Maar ook in Nederland?

Samsung Galaxy S10 (Plus) voorzien van nieuwe kleurenoptie

De Samsung Galaxy S10 serie, die in februari voor het eerst het daglicht zag, scoort heerlijk en is immens populair. Reden genoeg om, naast de opvallende kanariegele kleurvariant van de S10e, nog een felgekleurde variant op de markt te brengen. De geruchten omtrent een Cardinal Red variant van de Galaxy S10 en S10 Plus gingen al enige tijd rond, maar lijken nu officieel bevestigd te zijn. Samsung rolt de varianten uit in Zwitserland.

De Zuid-Koreaanse producent introduceert de nieuwe variant in het land en stelt hem direct beschikbaar in de webshop. Zowel de Galaxy S10 als de S10 Plus verschijnen in een 128GB variant op de markt. Daar ga je het wel mee moeten doen, want de optie komt niet ter beschikking voor de toestellen met meer opslagcapaciteit. SamMobile laat weten dat de optie overigens niet alleen in Zwitserland beschikbaar wordt. Zo kunnen meer landen in West Europa de variant verwachten en zal hij ook in Rusland beschikbaar worden. Maar in welke Europese landen Cardinal Red verschijnt is op dit moment nog niet bekend. Kans is wel heel groot dat Duitsland hem gaat krijgen en dat ook Nederland zal volgen. Maar dat is op dit moment slechts gebaseerd op speculatie.

Samsung Galaxy S10 Cardinal Red

De Cardinal Red variant van de Samsung Galaxy S10 krijgt een prijskaartje van $840 (€745) en de Galaxy S10 Plus versie een prijskaartje van $940 (€834). Hou er wel rekening mee dat dit de prijzen zijn voor Zwitserland en dat, mochten de twee toestellen verschijnen, de Nederlandse prijzen kunnen verschillen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 (Plus) voorzien van nieuwe kleurenoptie
Sluiten