Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 24 jan 2019

Bingo! Duidelijke foto’s tonen Samsung Galaxy S10 (Pro) van alle kanten

Na maanden aan geneuzel over specificaties en gelekte renders is het eindelijk zover: de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus zijn in vol ornaat gelekt. Duidelijke foto’s tonen beide flagships van alle kanten.

Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro

Vanmorgen moesten we het nog doen met een vage foto van de voorkant. Een Duitse blog genaamd AllAboutSamsung heeft nu een verse lading aan heldere foto’s voor je. Volgens de blog zelf gaat het om vergevorderde prototypes, die nagenoeg identiek aan het uiteindelijke product zijn.

We zien de zeer dunne schermranden aan alle kanten van het scherm, met in de rechter bovenhoek een uitsparing voor de selfiecamera. In het geval van de Galaxy S10 Plus is de uitsparing een stuk forser, omdat daarin een dubbele camera huist. Het resultaat is een slick en modern design, al zijn de uitsparingen iets groter dan we hoopten. Ook lijkt de kin iets dikker dan wat renders deden voorkomen.

Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro

Driedubbele camera en meer

Opvallend genoeg zien we aan de achterkant bij beide toestellen een driedubbele camera. De Galaxy S9 had er slechts één, en de Galaxy S9 Plus moest het met twee camera’s doen. Een derde Galaxy S10-variant genaamd de Galaxy S10 E heeft wel maar één sensor.

Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Pro

Althans, als we eerdere geruchten moeten geloven. De Duitse blog heeft verder namelijk geen specificaties gedeeld. Wel bewijst de foto van de onderkant dat Samsung ook dit jaar gewoon de headphone jack behoudt, in tegenstelling tot Google en Apple. De schermen zelf tonen software die nog niet helemaal gepolijst is.

Over een maand krijgen we het eindresultaat te zien. De Samsung Galaxy S10 en de opvouwbare Galaxy Fold worden namelijk op 20 februari onthuld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AllAboutSamsung

Reageer op artikel:
Bingo! Duidelijke foto’s tonen Samsung Galaxy S10 (Pro) van alle kanten
Sluiten