Mark Hofman
Mark Hofman Tech 21 dec 2018

‘Samsung Galaxy S10 maand eerder in productie dan verwacht’

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat Samsung bezig is met maar liefst vier verschillende Galaxy S10 modellen. Drie van de vier (de Lite, S10 en S10 Plus) zullen in februari onthuld worden en het Beyond X 5G toestel ziet later dat jaar het daglicht. Maar door alle geruchten en leaks hebben we, eerder dan verwacht, een aardig idee hoe het toestel eruit komt te zien en wat hij allemaal kan. Maar die informatie is overigens niet het enige wat eerder komt dan we dachten. Een nieuwe, zeer betrouwbare, bron laat weten dat de productie van de Galaxy S10 inmiddels al begonnen is. En dat is een maand eerder dan iedereen had verwacht. 

Galaxy S10 productie maand eerder van start

In de afgelopen maanden hebben we dankzij bronnen als Ice Universe, OnLeaks en All About Samsung een aardig beeld gekregen van de nieuwe Galaxy S10 line-up. Van het design tot aan de specificaties: de informatie die we hebben, hebben we zeker aan deze mensen te danken. Eerlijk gezegd hadden we van tevoren niet verwacht dat we op dit moment van het jaar al zoveel zouden weten over Samsungs nieuwe pareltje. Maar wat we ook niet verwacht hadden was dat de productie van de nieuwe line-up nu al begonnen zou zijn. Iets wat volgens All About Samsung wel het geval is.

Op Twitter laat Max weten dat de productie van de Galaxy S10 officieel van start is gegaan. Volgens de leaker heeft een bron bij Samsung hem dat verteld. Het is nieuws wat we op dit moment van het jaar nog niet hadden verwacht, maar het klinkt logisch. Een paar weken geleden kwam naar buiten dat Samsung de productie van het Infinity-O scherm al had gestart. Nu heeft Samsung de nieuwe Galaxy A8s met het desbetreffende scherm aangekondigd, maar dat toestel is gewapend met een LCD display. De productie die destijds naar buiten kwam, zou gaan om een OLED variant van het scherm. En die zou zomaar eens heel goed in de Galaxy S10 terecht kunnen komen.

Benieuwd wat we tot nu toe weten over de Galaxy S10 serie? Check ons overzicht dan hier!

Reageer op artikel:
‘Samsung Galaxy S10 maand eerder in productie dan verwacht’
Sluiten