Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 23 nov 2018

Gelekte screen protector verklapt details Samsung Galaxy S10

Volgens de berichten mogen we begin volgend jaar al de Samsung Galaxy S10 verwachten met allerlei geweldige nieuwe features. De laatste tijd regent het zo’n beetje gelekte beelden en geruchten over het toestel en het einde is duidelijk nog niet in zicht. Een nieuwe leak is afkomstig van de bekende tipster Ice Universe. Deze heeft beelden bemachtigd van een screen protector, welke meteen wat meer verklapt over Samsung’s aankomende vlaggenschip.

Galaxy S10 met nog dunnere randen

Via zijn Twitter account liet Ice Universe onlangs een video zien van een ronddraaiende screen protector, welke voor de Samsung Galaxy S10 bedoeld zou zijn. Op zich valt daar niet al te veel spannends aan te zien, maar je kunt er wel wat dingen aan afleiden. Zo lijkt het erop dat de randen rondom het scherm weer een stuk kleiner zijn geworden dan bij de Galaxy S9 toestellen en de screen protector zou mogelijk voor Samsung’s next-level Infinity O display kunnen zijn met zijn bijna niet bestaande randen en ronde noth.

Chipset al onthuld

Hoewel Ice Universe vaak legit beelden lekt, weten we natuurlijk pas alles officieel wanneer Samsung daadwerkelijk zijn onthullingsevenement houdt. Dat zou begin volgend jaar moeten gebeuren. dus lang hoeven we gelukkig niet te wachten. In de tussentijd heeft Samsung in ieder geval al de chipset onthuld, die de Galaxy S10 in Europa gaat poweren, namelijk de Exynos 9820. De kersverse processor zou onder andere uitgerust zijn met een AI, die zijn taken zo’n zeven keer sneller uitvoert dan zijn voorganger. Daarnaast zou het ding ook betere single-core en multi-core prestaties moeten leveren ten opzichte van de Exynos 9810.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Pocketnow

Reageer op artikel:
Gelekte screen protector verklapt details Samsung Galaxy S10
Sluiten