Tech 7 dec 2018 Noah Korevaar

‘Screenprotector bevestigt design Samsung Galaxy S10’

Door de leaks van de afgelopen weken krijgen we een steeds duidelijker beeld van hoe de Samsung Galaxy S10 eruit gaat zien. De Koreaanse fabrikant gaat zijn schermranden nog dunner maken, zonder dat er een notch aan te pas moet komen.

Samsung Galaxy S10

Dat krijgt de techgigant voor elkaar door een gat in het scherm te verwerken, waar de selfiecamera in zit. Binnenkort krijgt de Samsung Galaxy A8s de primeur, een mid-ranger met een premium tintje. De Galaxy S10 doet daar zelfs een schepje bovenop met een dubbele camera. Oftewel, met een grotere uitsparing.

Wat dat betreft zou Google eindelijk kunnen profiteren van zijn camera-magie: de Pixel-serie krijgt met een enkele sensor meer voor elkaar dan de concurrentie, die vaak met driedubbele setups komt. Daardoor zou Google in theorie een minder grote uitsparing nodig hebben. Oftewel, meer scherm!

Maar goed, laten we niet te ver op de zaken vooruit lopen. Eerst hebben we nog de Samsung Galaxy S10 te gaan. Dit keer is een vermeende screen protector van het flagship gelekt. Zoals je ziet zit rechtsboven een uitsparing, met ruimte voor twee camera’s.

Samsung Galaxy S10

Nog even geduld

Of is die eer toch enkel aan de Galaxy S10 Plus? Voor dergelijke details zullen we toch echt eerst nog even geduld moeten hebben.De Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus worden naar verluidt in februari onthuld. In maart kun je naar verwachting met de gloednieuwe Android smartphones aan de slag.

Ruim voor die tijd gaan we al kennis maken met de eerste smartphones met een gat in het scherm. Over enkele dagen wordt bijvoorbeeld de Huawei Nova 4 onthuld, die je hier kunt bewonderen in vol ornaat. 

SamMobile

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
‘Screenprotector bevestigt design Samsung Galaxy S10’
Sluiten