Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13/11/2018

Samsung Galaxy S10: bekende Leaker bevestigt wat we al vreesden

Maanden lang vlogen de geruchten rondom de Galaxy S10 met een gigantische snelheid over het internet. Ondanks dat we veel van de specs al weten, is het design van het toestel nog een groot vraagteken. Niet alleen voor ons, maar ook voor ‘s-werelds bekendste leaker op het gebied van Samsung. De man heeft werkelijk waar geen flauw idee. Maar dan ook echt niet. 

Het grote geheim van Samsung

Verschillende concept design hebben de Galaxy S10 al vorm weten te geven. Het toestel van Samsung heeft nog geen officiële release en aankondiging gekregen, maar ver weg zullen we niet meer zijn. Waar veel specificaties van het toestel al op straat liggen, heeft Samsung het toch voor elkaar gekregen om het design van de telefoon geheim te houden. Uiteraard hebben we in de geruchten van afgelopen maanden verschillende informatie gevonden over het design, maar de kans dat ze kloppen is klein. Heel erg klein. Sterker nog: alles wat we tot nu toe hebben gezien, is helemaal niet waar.

Dat is wat ‘s-werelds bekendste Samsung leaker Ice Universe op Twitter weet te melden. De persoon weet al jaren het dichtste bij de waarheid te zitten als het op Samsung en haar onaangekondigde toestellen aankomt. Ice Universe is dus een betrouwbare bron en we hebben geen enkele reden om niet te geloven wat er gezegd wordt. En wat hij zegt is vrij opvallend en laat zien hoe goed Samsung het toestel geheim weet te houden op het gebied van design. De bekendste Samsung leaker heeft namelijk geen flauw idee hoe het toestel eruit komt te zien. Wat hij wel weet is dat alle concepten en renders er naast zitten.

Galaxy S10

Wanneer een leaker als Ice Universe niet weet hoe het toestel eruit komt te zien, weet je dat Samsung de boel goed verbergt. Maar hoe goed dat met het design lijkt te lukken, faalt het op het gebied van specificaties. Zo weten we inmiddels al behoorlijk wat details. De Galaxy S10 krijgt hoogstwaarschijnlijk een Super AMOLED scherm met een ultrasonische vingerafdrukscanner. De camera is aan de achterkant voorzien van drie lenzen, waar hij aan de voorkant van twee lenzen is voorzien. Een nieuwe 7nm chipset zal de hele S10 serie voorzien van kracht en ook de nieuwe RAM chips zullen helpen aan een sneller toestel.

Daarnaast wist een Zuid-Koreaanse website erachter te komen dat het toestel komende februari het daglicht zou zien. Mocht dit werkelijk gebeuren, dan zien we het toestel halverwege maart verschijnen.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10: bekende Leaker bevestigt wat we al vreesden
Sluiten