Deze Samsung wearables kun je allemaal opladen met je Galaxy S10

Begin dit jaar mochten we kennismaken met Samsung’s nieuwe smartphone line-up en zoals elk jaar het geval is, kwamen de vlaggenschepen weer met nieuwe features om je leven wat makkelijker te maken. Zo is een leuke nieuwe feature van de Samsung Galaxy S10 Wireless PowerShare. Deze zorgt ervoor dat je je Galaxy S10 kunt gebruiken om andere apparaten draadloos op te laden. Welke apparaten? We hebben alle Samsung wearables voor je op een rijtje gezet, die je op je Galaxy S10 kunt leggen voor extra power.

Samsung oordopjes en smartwatches

Op de lijst vinden we uiteraard Samsung‘s Galaxy Buds. Deze draadloze oordopjes zijn Samsung’s antwoord op Apple‘s AirPods en kun je opladen in de bijbehorende case. Aan de andere kant kun je ze ook opladen met je Galaxy S10 smartphone. Uiteraard moet je er dan wel voor zorgen dat je telefoon zelf genoeg power heeft. Naast de Galaxy Buds is er ook een reeks aan Samsung smartwatches die je kunt opladen met het nieuwe vlaggenschip. Als je één van deze smartwatches hebt, hoef je je onderweg wat minder druk te maken over opladen: Galaxy Watch Active, Galaxy Watch, Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en de Samsung Gear Sport.

Samsung Galaxy S10

Draadloze Qi-oplader

Op het moment is het nog een wat beperkte lijst aan Samsung accessoires die je met je Galaxy S10 kunt opladen, maar in de toekomst zal deze natuurlijk groeien. Aan de andere kant gaat het om draadloos opladen via de Qi-standaard en elk apparaat dat deze standaard ondersteunt, zou je dus in principe met je Galaxy S10 moeten kunnen opladen. Je moet je wel bedenken dat het soms misschien handiger is dat je smartphone opgeladen is in plaats van bijvoorbeeld je smartwatch.

Over een paar maanden is het verder de bedoeling dat de Samsung Galaxy Note 10 wordt uitgebracht als afsluiter van de 2019 vlaggenschepen. Waarschijnlijk zal deze ook Wireless PowerShare ondersteunen, maar het ziet ernaar uit dat het toestel niet over deze unieke feature zal beschikken.

Androidcentral

Reageer op artikel:
Deze Samsung wearables kun je allemaal opladen met je Galaxy S10
Sluiten