Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 feb 2019

Samsung Galaxy S10(e) duikt op in strakke blauwe uitvoering

Samsung gaat met de aankomende Galaxy S10e duidelijk de iPhone XR achterna. Oftewel, high-end specs in een iets minder modern design en vooral een hoop verschillende kleuren. De smartphone wordt op 20 februari onthuld, naast de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10e en Galaxy S10

In de aanloop naar dat langverwachte event beginnen er steeds meer varianten van de S10e te lekken. Vandaag is het opnieuw raak, met de Blue-variant. Blauw dus. Wil je toch voor een meer premium model gaan? De Galaxy S10 komt in dezelfde uitvoering uit.

Van beide varianten zijn officiële renders gelekt. Eerder deze week maakten we al kennis met de kanariegele uitvoering van de Galaxy S10e. Naast al die kleuren komt de extra premium 12GB RAM en 1TB opslaggeheugen Galaxy S10 Plus enkel in het Ceramic Black en Ceramic White uit.

Samsung Galaxy S10e blue Samsung Galaxy S10e blue

Althans, als we de geruchten moeten geloven. Het is een kwestie van afwachten welke kleurvarianten uiteindelijk naar Nederland zullen komen, zeker met zo’n breed scala aan kleuren. Ook bestaat de kans dat Samsung een aantal kleurvarianten pas later uit gaat brengen.

Gelekte informatie wijzen op een lagere prijs voor de Galaxy S10e, vergeleken met de iPhone XR, ook in Nederland. Met nog dunnere schermranden en verder premium features wordt het een interessant wapenfeit, zelfs tegenover de goedkopere OnePlus 6T.

Op 20 februari gaan we ontdekken wat Samsung exact van plan is. Check hier ook de nieuwste teaser voor de opvouwbare Galaxy Fold.

MySmartPrice

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10(e) duikt op in strakke blauwe uitvoering
Sluiten