Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 15 jun 2020

Samsung introduceert BTS-editie van de Galaxy S20

Samsung staat erom bekend om zo nu en dan de handen ineen te slaan met een groot internationaal merk of bekende personen. We kijken er dan ook niet van op dat het bedrijf de handen ineen slaat met de immens populaire K-Pop band BTS voor een nieuwe Galaxy S20 editie.

De speciale editie van de Galaxy S20 verschijnt in de kleur paars. BTS fans van over de hele wereld kunnen aan de slag met de smartphone, dat lijkt de bedoeling te zijn. Al is op dit moment de BTS-editie alleen nog maar in Zuid-Korea beschikbaar.

Samsung brengt BTS editie Galaxy S20 op de markt

Samsung brengt dus een BTS-editie van de Galaxy S20 op de markt, maar wat heb je er aan? Wat krijg jij als fan wanneer je deze speciale editie aanschaft?

Er zijn op dit moment twee varianten: een 5G variant en een LTE-variant. Beide zijn voorzien van een BTS-geïnspireerd thema en community platform Weverse. In de doos, waar de Galaxy S20 variant in zit, zitten ook een aantal stickers om de smartphone mee te versieren. Daarbij krijg je een aantal fotokaarten met foto’s van de bandleden erop.

Samsung Galaxy S20 BTS
De smartphone (Afbeelding: Samsung)

Naast een speciale versie van de Galaxy S20 levert Samsung ook een BTS-editie van de Galaxy Buds Plus. Deze krijg je niet standaard bij de smartphone, maar zijn wel los aan te schaffen (of als combi). De oortjes zijn voorzien van de kleuren zwart en paars en speciale icoontjes op de oordoppen zelf.

Wat mag het kosten?

Het zou hartstikke leuk zijn, maar Samsung strooit deze BTS-editie natuurlijk niet gratis uit over de straten van Seoul. Het bedrijf hanteert namelijk de volgende prijzen:

  • Galaxy S20 BTS-editie (5G) | 1397.000 KRW -> €1021,98 (omgerekend)
  • Galaxy Buds Plus BTS | 220.000 KRW -> €160,94 (omgerekend)
  • S20 + Buds BTS combi | 1584.000 KRW -> €1158,78 (omgerekend)
Samsung Galaxy Buds Plus BTS
Speciale versie van de Buds Plus (Afbeelding: Samsung)

Wanneer Samsung de BTS-editie van de Galaxy S20 en de Galaxy Buds Plus internationaal beschikbaar stelt, is op dit moment nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung introduceert BTS-editie van de Galaxy S20
Sluiten