Nieuwe Samsung Galaxy S20 verwacht tijdens Unpacked op 23 september

Fans van Samsung hebben het afgelopen jaar niets te klagen gehad. Met twee Unpacked evenementen achter de rug zijn de nieuwe producten weer tot in de grote aantallen te aanschouwen. Van de Galaxy Z Fold 2 tot aan de Galaxy S20: we hebben ze allemaal gezien. Alleen was dat overduidelijk nog niet alles.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf stuurde vannacht de uitnodigingen voor een nieuw Unpacked evenement de deur uit. Op 23 september laat Samsung wederom nieuwe dingen zien met het thema “Unpacked for Every Fan”.

Samsung kondigt nieuw Unpacked evenement aan

Met de Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Galaxy Fold Z2, Galaxy Z Flip 5G, een aantal tablets en de Galaxy Watch 3, heeft Samsung een leuke paar weken achter de rug. Fans van het bedrijf zijn op hun wenken bediend en zullen ook de komende week weer nieuws kunnen verwachten.

Samsung heeft vannacht een nieuw evenement aangekondigd. Op 23 september 2020 om 16:00 uur Nederlandse tijd komt het bedrijf wederom met een aankondiging. Waar het precies om gaat is officieel nog niet bekend. Al is er wel een aardig idee dankzij de titel “Unpacked for Every Fan”. Het zou zomaar eens kunnen gaan om een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S20. Dat vlaggenschip verscheen begin dit jaar op de markt.

Galaxy Z Fold 2
In tablet-modus (Afbeelding: Samsung)

Galaxy S20 Fan Edition?

Er wordt al enige tijd gesproken over een Galaxy S20 Fan Edition. In de wandelgangen dook de nieuwe smartphone al meerdere malen op, maar de meest recente vondst is dat van Android Police. De website kwam de smartphone tegen op de website van Verizon, een Amerikaanse telecomprovider.

Mochten alle geruchten en lekken kloppen, dan wordt de Galaxy S20 Fan Edition een heerlijke smartphone. Het toestel is op hardware gebied voorzien van een aantal toffe elementen van het vlaggenschip. Denk hierbij aan het 120Hz scherm en de Snapdragon 865 processor. Maar op sommige gebieden is bespaard om de prijs laag te houden. Denk bijvoorbeeld aan het 1080p resolutie dat het scherm heeft.

Op de website van Verizon zijn de kleuren rood, donkerblauw, roze en mintgroen te zien. Of de Galaxy S20 Fan Edition deze kleurenopties ook daadwerkelijk krijgt, en wat hij gaat kosten, weten we op 23 september dus. Waarschijnlijk.

Reageer op artikel:
Nieuwe Samsung Galaxy S20 verwacht tijdens Unpacked op 23 september
Sluiten