Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 12 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Goedkopere Samsung Galaxy S20 lijkt onderweg te zijn

De Samsung Galaxy S10 kreeg er eind vorig jaar een kleiner broertje bij: de Lite. Tijdens de lancering van het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy S20, vroegen mensen zich dus al snel af of er ook voor dat toestel een Lite-variant zou verschijnen. Inmiddels is er een antwoord op die vraag: ja.

Althans, als we de mensen van SamMobile mogen geloven dan. De website heeft een goede reputatie als het op dit soort informatie aankomt en weet via een bron te melden dat de Samsung Galaxy S20 Lite in ontwikkeling is.

Goedkopere Samsung Galaxy S20

SamMobile weet dankzij een aantal bronnen dus te melden dat een goedkopere Samsung Galaxy S20 in ontwikkeling is. Op de internationale markt krijgt de smartphone het modelnummer SM-G780. Op de Amerikaanse markt wordt modelnummer SM-G781 gebruikt. De Samsung Galaxy S10 Lite kreeg modelnummer SM-G770.

Mocht de informatie van de bron kloppen, dan kunnen we maar liefst drie varianten van de smartphone verwachten. Er wordt op dit moment gerefereerd naar de Galaxy S20 Fan Edition en deze zou op de volgende manieren uitgebracht worden:

  • SM-G780 | Internationaal | Model met 5G en model zonder 5G
  • SM-G781 | Verenigde Staten | Model met 5G

Uiteraard zijn de specificaties van het toestel nog niet bekend en weten we ook niet wanneer we toestel precies kunnen verwachten. Het prijskaartje is daarbij ook nog onbekend en de daadwerkelijke retail-naam blijft nog een geheim. Maar het feit dat Samsung op dit moment al bezig is met de Samsung Galaxy S20 Lite zal veel fans goed doen.

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Note 20

Eerder deze week kwam naar buiten dat Samsung de plannen voor de Galaxy Note 20 rond heeft. De eerste vlaggenschipserie sinds de Samsung Galaxy S20 zal in augustus dit jaar aangekondigd worden. Uiteraard zal het Unpacked evenement er dit jaar anders uitzien wegens COVID-19. De verwachting is dat deze editie digitaal plaatsvindt op de website van het Zuid-Koreaanse bedrijf en de social kanalen.

Daarbij kunnen we op die dag ook nog meer nieuwe dingen verwachten. Benieuwd wat precies? Lees dan zeker even dit artikel!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Goedkopere Samsung Galaxy S20 lijkt onderweg te zijn
Sluiten