Samsung geeft Galaxy S20 nog een nieuw model: dit heeft het mogelijk te bieden

Samsung zit niet stil als het om de Galaxy S20 serie gaat. Het Zuid-Koreaanse bedrijf introduceerde de line-up begin dit jaar en bracht onlangs een BTS versie uit. Maar daar blijft het niet bij, want er staat nog een nieuwe variant op de planning.

Het gaat in dit geval om de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Deze nieuwe smartphone is mogelijk voorzien van hoogstaande specificaties, maar kent een kleiner prijskaartje dan de reguliere S20 serie. Zie het als de Galaxy S20 Lite.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Op Twitter laat Ice Universe, een grote naam op dit gebied, nieuwe informatie over de Samsung smartphone los. Eerder dook de Galaxy S20 Fan Edition als op in Geekbench, waardoor de komst ervan al bekend werd. Volgens de verwachten verschijnt deze variant in oktober van dit jaar. Samsung brengt hem uit met een betaalbaar prijskaartje, maar ook een aantal indrukwekkende specificaties.

Althans, dat is wat uit de tweet van Ice Universe op te maken is. Ondanks de kostenbesparing is de Galaxy S20 Fan Edition toch voorzien van een beeldscherm met een 120Hz verversingssnelheid. Daarbij wordt de Snapdragon 865 processor verwacht, een 3.3mm hole-punch notch en een IP68 rating voor de waterdichtheid.

Zoals gezegd wordt de Galaxy S20 Fan Edition in oktober dit jaar verwacht. Dat is iets waar ook Ice Universe zich bij aan lijkt te sluiten. In bovenstaande tweet is te zien dat hij de telefoon in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht.

BTS Edition

Zoals gezegd verscheen er eerder dit jaar ook een andere versie van de Samsung Galaxy S20. Het ging destijds om de BTS Edition. De telefoon was volledig in stijl van de populaire boyband en veel mensen waren enthousiast.

De telefoon was voorzien van een iets anders ontwerp en werd volledig in thema geleverd bij de consument. Benieuwd hoe deze eruit is komen te zien en wat je er mee kan? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Samsung geeft Galaxy S20 nog een nieuw model: dit heeft het mogelijk te bieden
Sluiten