Samsung Galaxy S21 camerasysteem op straat dankzij gelekte foto’s

Waar het jaar 2020 langzaam maar zeker tot een einde komt kijken we alvast vooruit naar 2021. Het jaar waarin de Samsung Galaxy S21 onder andere het daglicht ziet. Of althans, in zijn geheel dan.

Het camerasysteem van beide Samsung Galaxy S21 toestellen ligt namelijk al op straat. Er lekt een haarscherpe foto uit van wat dit systeem begin volgend jaar te bieden heeft.

Samsung Galaxy S21 camerasysteem lekt uit

Zoals gezegd gaat het om echte foto’s. Het camerasysteem duikt dus niet op in renders of tekeningen van de Samsung Galaxy S21. We hebben vandaag, volgens betrouwbare website SamMobile, te maken met “The Real Deal”. Toch is dit niet de eerste keer dat we dit camerasysteem zien, want eerder dit jaar werden al renders van de Galaxy S21 naar buiten gebracht. Dit keer gaat het dus om daadwerkelijke foto’s die het ontwerp dat we destijds zagen bevestigen.

Op de foto zien we zowel de Samsung Galaxy S21 Plus en de Galaxy S21 Ultra. Beide smartphones zijn voorzien van premium functionaliteiten en het camerasysteem is daar zonder twijfel een van. Vooral het camerasysteem op het linker toestel in de foto, dat overduidelijk de Ultra is, toont een premium-systeem. Eentje die, zo op het eerste gezicht, wel heel erg groot is. Samsung wist vorig jaar bij de Galaxy S20-serie vriend en vijand te verrassen door het imposante camerasysteem van het Ultra-model. Iets dat het bedrijf dit jaar overduidelijk nog een keer lijkt te doen. Op de foto zien we een camerasysteem op de Galaxy S21 Ultra die voorzien is van vijf verschillende lenzen en een LED-flits. Een erg imposant systeem dat zeker de helft van de smartphone inneemt.

De Samsung Galaxy S21 Plus wat dat betreft een stuk minder imposant. Het camerasysteem bestaat uit drie verschillende lenzen, neemt slechts een klein deel van de smartphone in beslag en is voorzien van een aparte flitser. Opvallend aan het ontwerp is dan wel weer dat Samsung er bij dit model opeens voor kiest om de fliters weer buiten een eiland te houden. Dit terwijl het bedrijf juist alles in een camera-eiland probeerde te stoppen vorig jaar.

De Samsung Galaxy S21 wordt volgend jaar eerder verwacht dan de voorgaande modellen. Benieuwd wanneer, check dan dit artikel!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 camerasysteem op straat dankzij gelekte foto’s
Sluiten