Samsung Galaxy S21 op je verlanglijst? Je kan er mogelijk eerder mee aan de slag!

De S-lijn van Samsung verschijnt normaal gesproken tussen februari en maart van het jaar. Iets waar de Samsung Galaxy S21, de smartphone die eraan zit te komen, verandering in gaat brengen.

Er gaan op dit moment harde geruchten rond, van een aantal betrouwbare bronnen, over de lancering van de smartphone. Uit verschillende hoeken krijgen we te horen dat de Samsung Galaxy S21 zes weken eerder verschijnt.

Samsung Galaxy S21 in januari?

We zijn er nog vrij ver van verwijderd, maar er wordt nu al gesproken over de Samsung Galaxy S21. Naast het feit dat geruchten over de smartphone steeds regelmatiger opduiken verschenen ook de eerste beelden al. Of althans, we zagen vandaag de eerste renders verschijnen van de smartphones. Naast het feit dat we er dus achterkomen hoe de telefoons eruit komen te zien, weten we ook iets meer over de lanceringsdatum. Samsung zou namelijk van plan zijn om de smartphone zes weken eerder naar buiten te brengen dan normaal gesproken. Dat is het nieuws dat OnLeaks, dezelfde persoon die verantwoordelijk is voor de renders, naar buiten brengt.

Normaal gesproken ziet de Galaxy S-lijn in februari of maart het daglicht, wat simpelweg zal betekenen dat we de nieuwe variant in januari 2021 te zien krijgen. Wie de bronnen van de lekker zijn is op dit moment nog niet bekend, maar OnLeaks heeft wel een betrouwbare status. Wat dat betreft kunnen we zijn nieuws op z’n minst vermelden. Al moet je dit niet vergeten met een korreltje zout te nemen.

Goede zet van Samsung

De Samsung Galaxy S21 verschijnt dus mogelijk al in januari van dit jaar. Maar is dat eigenlijk wel een goede zet?

De verwachting is op dit moment dat dit wel degelijk een goede zet is. Naast het feit dat januari dankzij CES Las Vegas een vrij saaie maand is, komt het ook eigenlijk heel goed uit. De Samsung Galaxy S21 wordt naar verwachting een kleinere upgrade dan de afgelopen jaren. Dat zou dus betekenen dat je dit jaar een goedkopere smartphone krijgt, die iets beter is en ook nog eens eerder verschijnt. Iets dat ideaal is voor de concurrentiestrijd met Apple. Het bedrijf uit Cupertino heeft in november dit jaar al zijn nieuwe modellen op de markt, waardoor die strijd dichterbij elkaar ligt dan ooit te voren.

Of Samsung officieel gezien ook daadwerkelijk kiest voor een eerdere lancering, dat zal de tijd ons leren.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 op je verlanglijst? Je kan er mogelijk eerder mee aan de slag!
Sluiten