Samsung Galaxy S21 duikt op in video, indrukwekkend scherm te zien

Dat de Samsung Galaxy S21 eraan zit te komen, dat is inmiddels wel duidelijk. De afgelopen maanden schieten de geruchten en lekken als paddenstoelen op de grond. Op dat gebied wordt het hoogtepunt de afgelopen weken bereikt.

Het betekent dus dat Samsung druk bezig is met de lancering van de nieuwe telefoon. De verwachting is dat het toestel in januari al het daglicht ziet. Aan de gelekte beelden van vandaag te zien is dat iets waar we enthousiast over kunnen zijn.

Samsung Galaxy S21 duikt op in video

Op het YouTube-kanaal van Random Stuff 2 is een video verschenen. In de video zijn beelden van de Samsung Galaxy S21 te zien. Het toestel wordt van top tot teen getoond, waardoor we een hele goede indruk krijgen van de nieuwe smartphone. Zo zien we onder andere een plat beeldscherm, een hole-punch met een selfiecamera en uiterst dunne schermranden.

Mensen die veel specificaties en demonstraties verwachten in de video komen thuis van een koude kermis. De Samsung Galaxy S21 wordt getoond en de focus ligt hierdoor voornamelijk op het ontwerp van de smartphone. Het commentaar van de video vertelt voornamelijk wat je ziet en de commentator gaat niet diep in op details.

Wat kunnen we verwachten?

Officieel gezien weten we nog niet over de Samsung Galaxy S21, maar zoals gezegd zijn er inmiddels talloze geruchten en lekken te vinden. Zo weten we dat we ook dit jaar weer drie verschillende varianten kunnen verwachten. Denk aan een standaard model, een plus-model en een Ultra.

Het standaard model beschikt volgens geruchten over een 6.2-inch beeldscherm. De Plus krijgt een 6.7-inch scherm en de Ultra een 6.8-inch scherm. Wat betreft de batterijen wordt er gewerkt met een capaciteit van 4000mAh tot 5000mAh.

Afgelopen week dook ook het camerasysteem van de Samsung Galaxy S21 op. Check deze link om dat verhaal te lezen en de beelden te bekijken.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 duikt op in video, indrukwekkend scherm te zien
Sluiten