Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 4 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy S21 krijgt mogelijk gratis draadloze oortjes

Zit je te wachten op de Samsung Galaxy S21? Dan is er goed nieuws! Mogelijk krijg je er gratis draadloze oortjes bij.

De Samsung Galaxy S21 moet nog uitkomen, maar zoals het bij een vlaggenschip betaamd, zijn er genoeg geruchten over het nieuwe toestel. De laatsten gaan over draadloze oortjes. Die zou je er namelijk gratis bijkrijgen.

Gratis oortjes bij de Samsung Galaxy S21

Volgens SamMobile is de Samsung Galaxy S21 het eerste Android vlaggenschip dat mogelijk gratis een paar draadloze AKG oordopjes krijgt van een hoge kwaliteit. Het bedrijf zou het namelijk overwegen, meldden Zuid-Koreaanse bronnen aan het medium. Het zou gaan om de Galaxy Buds Beyond.

Waarschijnlijk doet de naam Galaxy Buds Beyond nog geen belletje bij je rinkelen. Dat komt omdat deze nog niet bestaan. Het moet de opvolger worden van de Galaxy Buds Plus, de huidige draadloze oortjes van Samsung. Het bedrijf zou de naam al geregistreerd hebben en de losse prijs van het nieuwe model ligt waarschijnlijk rond de 150 dollar.

samsung galaxy buds plus
De Samsung Galaxy Buds+ (Afbeelding: WANT / David van Benthem)

Enorme stunt

Natuurlijk moeten we het bericht met een grote korrel zout nemen, maar het zou natuurlijk wel een flinke dreun richting Apple zijn. Het bedrijf levert geen oplader en earpods bij de nieuwe iPhone 12. Het zou een enorme marketingstunt zijn om dit richting Apple te doen.

De vraag is echter of Samsung dat wel wil. Nu Apple als eerste begonnen is om geen oplader te leveren, kunnen andere fabrikanten volgen. Het is natuurlijk een makkelijke besparing op de kosten. Bovendien kunnen verpakkingen kleiner worden waardoor je meer telefoons tegelijkertijd kunt verschepen.

Eerdere geruchten gingen er juist van uit dat Samsung dat Samsung de kant van Apple opging. Ook de Koreanen zouden geen oplader meer leveren. Dit nieuwe gerucht wijst dus compleet andere kant op.

Het is nog even wachten op de Samsung Galaxy S21. Volgens de laatste geruchten zal het toestel op 14 januari door het bedrijf worden gepresenteerd worden. Waarschijnlijk komen er drie modellen. De Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 krijgt mogelijk gratis draadloze oortjes
Sluiten