Samsung Galaxy S21 duikt dankzij gelekte beelden op in nieuwe kleuren

Dat de Samsung Galaxy S21 eraan zit te komen, dat mag duidelijk zijn. Er slingerden al veel geruchten en leaks in het rond, maar de laatste twee weken gaat het los als een Brabander tijdens carnaval.

Vandaag is wat dat betreft geen uitzondering op de regel te vinden, aangezien er wederom gelekte beelden naar buiten komen. Beelden die verschillende kleurenopties onthullen.

Samsung Galaxy S21 duikt op in meerdere kleurenopties

Na de beelden van afgelopen week weten we hoe de nieuwe Samsung Galaxy S21 eruit komt te zien. We moeten al het nieuws op dit moment natuurlijk wel met een korreltje zout nemen, maar informatie over de telefoon vloeit rijkelijk. Zo komen de betrouwbare mensen van WinFuture vandaag met nieuwe renders van de smartphone. Deze renders laten niet alleen wederom zien hoe de smartphone er precies uit komt te zien, maar onthult ook verschillende kleurenopties. Tot op heden zagen we de Samsung Galaxy S21 voornamelijk in het zwart voorbij komen. Maar er is natuurlijk meer dan dat.

De Samsung Galaxy S21 verschijnt, als de informatie van WinFuture correct is, in de volgende kleurenopties:

  • Phantom Violet
  • Phantom Pink
  • Phantom Gray
  • Phantom White

Het gaat hierbij om het basismodel met een scherm van 6.2-inch. Naar verluidt de standaard Samsung Galaxy S21. Wie voor het Plus-model gaat heeft vervolgens toegang tot de volgende kleuren:

  • Phantom Grey
  • Phantom Black
  • Phantom Violet

Ga je aan de haal met de Ultra-variant, dan is de kans groot dat je slechts twee kleurenopties krijgt. Deze verschijnt in het zwart en in het grijs.

Samsung Galaxy S21
De twee toestellen (Afbeelding: WinFuture)

S-Pen ondersteuning

Het gerucht ging al even rond, maar nu melden ook WinFuture en Android Police tof nieuws over de Samsung Galaxy S21 Ultra. Het toestel krijgt misschien maar twee verschillende kleurenopties, maar zal wel beschikken over S-Pen ondersteuning. Dat melden beide partijen naar aanleiding van verschillende bronnen. De stylus, die symbool staat voor de Note serie, zal overigens wel alleen los te koop zijn.

Neem als het bovenstaande nog wel met een kleine korreltje zout. Samsung heeft er officieel nog niets over bekendgemaakt, maar zal dit begin volgend jaar snel doen.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 duikt dankzij gelekte beelden op in nieuwe kleuren
Sluiten