Samsung Galaxy S21 en S21 Ultra zien nu al het daglicht dankzij deze beelden

Er zijn renders verschenen waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Samsung Galaxy S21- en Galaxy S21 Ultra-modellen. Naar verluidt verschijnen de smartphones eerder dan normaal, maar Samsung heeft, vanzelfsprekend, nog niets bevestigd.

De verwachting is dat Samsung vroeg in 2021 de nieuwe Samsung Galaxy S21-lijn onthult. Als het even kan in januari al, terwijl de S-lijn normaliter in februari onthuld wordt. Op moment van schrijven heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nog niets bevestigd over zijn nieuwste serie, dus ook de specs en de releasedatum niet. Dat weerhoudt geruchtenmakers er niet van toch met nieuwe informatie te komen; informatie die je mogelijk met een korreltje zout moet nemen. Wat in elk geval in de lijn der verwachting ligt, is dat de S21 straks in drie varianten beschikbaar komt, namelijk de Galaxy S21, S21 Plus en de Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 (Afbeelding: OnLeaks)

Samsung Galaxy S21-renders gelekt

Ook zijn er nu renders gelekt. Die renders zijn in samenwerking met OnLeaks gemaakt. Dat is een bekende informatielekker als het om smartphones gaat. Beide toestellen lijken een unieke cameramodule te krijgen, die net even wat dikker lijkt te zijn dan we tot nu toe gewend zijn. De module op de S21 is waarschijnlijk 1,1 millimeter dik, terwijl de module op de Ultra mogelijk 1,9 millimeter dik is. Ze zitten nog steeds in de linker bovenhoek. Dat is in elk geval een goede indicatie om te kunnen zien dat je met de Samsung Galaxy S21 loopt, want vooralsnog lijken er verder geen grote verschillen te zijn tussen de S21 en de S20.

Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra (Afbeelding: OnLeaks)

Beide toestellen hebben een plat scherm. Ook heeft de cameramodule drie sensoren. Het Ultra-model mag wel rekenen op vier camerasensoren, evenals gebogen schermranden. Het scherm van de Galaxy S21 is naar verluidt 6,2 inch groot, terwijl de Ultra een scherm van 6,7 tot 6,9 inch lijkt te krijgen. Daarnaast wordt beweerd dat de Ultra ondersteuning voor de S Pen krijgt, maar een slot daarvoor is niet aanwezig op de renders.

Voice

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S21 en S21 Ultra zien nu al het daglicht dankzij deze beelden
Sluiten