Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 28 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung gaat Apple achterna: ‘verwacht geen oplader bij Galaxy S21’

Apple kondigde twee weken geleden de gloednieuwe iPhone 12 serie. Ondanks het feit dat de toestellen indrukwekkend waren, hadden de meeste mensen het vooral over het ontbreken van de oplader in de verpakking. Of althans, de adapter. Iets waar Samsung ook zeker wat over te zeggen had.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf haalde op hilarische wijze uit naar Apple en de beslissing op de oplader uit de verpakking te halen. Terwijl Samsung ondertussen plannen lijkt te maken om hetzelfde te doen.

Samsung Galaxy S21 zonder oplader?

Android Authority brengt ironie in dit hele verhaal. Samsung maakte onlangs dus gebruik van social media om concurrent Apple een veeg uit de pan te geven. Zo plaatste het Zuid-Koreaanse bedrijf bijvoorbeeld een foto van een oplader met de tekst “Included with your Galaxy phone”. Om heel eerlijk best wel een leuke actie. Zeker omdat er berichten rondgaan van het feit dat Samsung binnenkort ook geen oplader meer levert bij zijn smartphones. De geluiden waren al een beetje te horen, maar er komen inmiddels steeds meer berichten naar buiten dat dit ook echt gaat gebeuren. Zo meldt Android Authority dus dat we bij de Samsung Galaxy S21, of de S30 gezien niemand nog weet hoe de smartphone zal gaan heten, al geen oplader meer krijgen.

Op dit moment bestaat de verpakking van een Samsung Galaxy S20 bijvoorbeeld nog uit de smartphone zelf, een aantal boekjes, een pinnetje voor de SIM-kaart, een paar USB-C AKG oortjes en een 25W oplader. De Samsung Galaxy S21 of S30 zal alleen een kabel en een pinnetje leveren om de simkaart te verwijderen. Hierdoor lijkt het er dus sterk op dat Samsung ook de oortjes uit de doos gaat halen.

😎😎Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. 😎😎

Posted by Samsung on Tuesday, October 13, 2020

Het gaat op dit moment uiteraard om geruchten, dus neem het nieuws zeker met een korreltje zout. De Samsung Galaxy S21 verschijnt overigens wel eerder dan voorgaande S-modellen, dus we krijgen het antwoord iets sneller dan je misschien zou verwachten.

Benieuwd of de eerdere releasedatum een voordeel of een nadeel is? Lees dan zeker even dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung gaat Apple achterna: ‘verwacht geen oplader bij Galaxy S21’
Sluiten