De Samsung Galaxy S21 komt eraan, eerste teaser trailer is een feit

Er wordt al maanden gesproken over de Samsung Galaxy S21 en het feit dat deze begin januari het daglicht ziet. Een verbogen teaser trailer op het YouTube-kanaal van het bedrijf lijkt de komst ervan nu ook officieel te bevestigen.

Hoe de teaser trailer aan het licht is gekomen is op dit moment nog niet bekend, maar de link naar de verborgen video duikt vandaag op heel veel plekken op.

Komst Samsung Galaxy S21 lijkt een feit

Zoals gezegd is de trailer niet te zien wanneer je naar het YouTube kanaal van Samsung US gaat. De video staat namelijk op verborgen en is alleen te bereiken voor mensen die de juiste link heb. Gelukkig voor ons is die link gevonden en wordt hij op dit moment massaal gedeeld op het internet. Wie de trailer bekijkt ziet al snel dat het te maken heeft met de volgende Galaxy S-generatie. Niet heel verrassend, want inmiddels is wel duidelijk dat we begin volgend jaar de Samsung Galaxy S21 kunnen verwachten.

Samsung blikt in de trailer terug naar alle voorgaande Galaxy S-modellen en stopt, logischerwijs, bij de Galaxy S20. Vervolgens zien we de tekst A New Galaxy Awaits en blijft het jaar 2020 in beeld staan. Aan het eind van de video verandert dit langzaamaan in het jaar 2021. Het jaar waar we kennis kunnen maken met de Samsung Galaxy S21. De beelden zijn hieronder te checken:

Dankzij de trailer worden een aantal geruchten en lekken bevestigd. Zo wordt er al heel lang gesproken over het feit wat de smartphones precies te bieden hebben, maar zien we de laatste tijd voornamelijk berichten over de lanceringsdatum. Zo zou Samsung er dus voor kiezen om de smartphone dit jaar eerder op de markt te brengen dan normaal. Iets wat de bovenstaande trailer nu dus lijkt te bevestigen.

Wat heeft het vlaggenschip te bieden?

Het hoeft geen geheim te zijn dat de Samsung Galaxy S21 veel te bieden heeft. Dat zijn we niet alleen gewend van de serie, maar dat weten we inmiddels ook door gelekte informatie. Zo beschikt de smartphone over een imposant camerasysteem, krijgen we drie verschillende varianten en lijkt het beeldscherm verbeterd te zijn.

Benieuwd naar alles wat we over de Samsung Galaxy S21 hebben geschreven? Check dan zeker even deze pagina!

Reageer op artikel:
De Samsung Galaxy S21 komt eraan, eerste teaser trailer is een feit
Sluiten