Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy S22 komt er officieel aan, maar er is ook slecht nieuws

Volgende maand is het zover: dan maken we officieel kennis met de Samsung Galaxy S22. Onofficieel hebben we natuurlijk al een heel goed idee wat de smartphones ons gaan brengen, maar we kunnen er binnenkort ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Al heeft Samsung ook een beetje slecht nieuws in zijn aankondiging. Het bedrijf lijkt namelijk toe te geven dat de Samsung Galaxy S22 Ultra eigenlijk het einde van de Galaxy Note betekend.

Samsung Galaxy S22 in februari

De Samsung Galaxy S22 ziet volgende maand het daglicht. Dat wisten we al event te melden door middel van verschillende betrouwbare bronnen, maar nu ook dankzij het woord van Samsung zelf. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een editorial van Dr. TM Roh, President & Head of MX Business, gepubliceerd in zijn newsroom. Daar wordt duidelijk dat er een Unpacked evenement plaats zal vinden.

Naast de tekst van Dr. TM Roh komt Samsung ook met een heuse video voor het evenement. Deze is hieronder te bekijken:

Het einde van de Galaxy Note

Dankzij de woorden, maar vooral dankzij de video, van Samsung is het wel duidelijk wat er met de Samsung Galaxy S22 Ultra gaat gebeuren. Een tijdje geleden zeiden we op deze website al dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de twee smartphones in 2022 samenvoegt. Iets dat ook daadwerkelijk lijkt te gebeuren.

In de video zien we bijvoorbeeld twee verschillende smartphones die samengevoegd worden tot één apparaat. In de tekst van Samsung zien we voornamelijk dat er gesproken wordt over de fantastische features van de Galaxy Note. Features die consumenten die jaar in de Galaxy S22 Ultra kunnen verwachten.

Dat houdt simpelweg in dat de smartphone meer gaat leunen op de S Pen. Door gelekte beelden zagen we al dat deze dit jaar wel in de Galaxy S22 Ultra op te bergen is. Dankzij de tekst van het bedrijf zelf krijgen we ook het idee dat iconische functionaliteiten, zoals de gebaren, dit jaar ook volledige ondersteuning vinden in de S-serie.

Wat heeft de Samsung Galaxy S22 te bieden?

De Samsung Galaxy S22-serie wordt al enige tijd besproken op het internet. Door middel van gelekte beelden, informatie vanuit betrouwbare bronnen en speculaties hebben we in middels een aardig beeld gekregen van de smartphones.

Samsung Galaxy S22: 5 dingen die we al weten over de smartphones

Ben je benieuwd wat de toestellen ons precies zullen bieden en wil je alle ontwikkelingen op de voet volgen? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!