De 20 populairste applicaties op de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is anno 2020 nog een uiterst populair toestel. Ondanks het dat Samsung inmiddels bij de S20 is aanbeland, zijn er nog heel veel mensen die aan de haal gaan met deze smartphone.

Logisch, want de smartphone is ook in 2020 nog steeds een hele goede deal. Maar als je hem hebt aangeschaft en nog steeds gebruikt, welke apps moet je er dan mee gebruiken?

Samsung Galaxy S8: 10 populairste apps

Wij kunnen je natuurlijk vertellen uit ervaring welke apps wij leuk vinden, maar we laten het liever door de smartphone gebruiker zelf doen. Daarom hebben we gekeken naar de applicaties die op dit moment het populairst zijn. Het is dus een lijstje dat is samengesteld door jullie: de gebruiker zelf.

Het kan dus zijn dat je het niet helemaal eens bent met deze lijst, maar dit zijn nu eenmaal de 10 populairste applicaties. Heb jij een Samsung Galaxy S8 en mis je een app in de lijst? Laat het ons dan weten via Instagram en misschien komen we, met behulp van jou, met een hele nieuwe lijst.

Dit zijn de 10 populairste applicaties voor de Samsung Galaxy S8.

 1. TikTok
 2. Microsoft Teams
 3. Zoom
 4. Zalando
 5. Scanner voor QR-en barcodes
 6. Instagram
 7. Amazon
 8. Berichtenbox
 9. DigiD
 10. WhatsApp

Opvallend is dat vooral de ontwikkelingen van de laatste tijd een stempel drukken in de lijst. Zo staan Microsoft Teams en Zoom op nummers twee en drie. De populairste app van het moment is uiteraard TikTok, maar ook Instagram en WhatsApp blijven het goed doen.

samsung galaxy s8
Samsung Galaxy S8 (Afbeelding: WANT)

10 bestverkopende apps

Bovenstaande apps zijn allemaal gratis te downloaden, maar wat nou als je het niet erg vind om geld neer te leggen. Wat nou als jij je Samsung Galaxy S8 van premium apps wil voorzien? Welke moet je dan hebben?

In de Google Play Store worden de volgende 10 apps als bestverkocht geprezen:

 1. Navigation Pro
 2. Oei, ik groei
 3. Topo GPS Nederland
 4. MTBroutes
 5. Babyfoon 3G
 6. Sleep as Android Unlock
 7. Tasker
 8. Droidcam X Wireless
 9. SkyView
 10. Torque Pro

Vooral applicaties die voor de auto van pas komen staan in de lijst. We hebben het dan niet alleen over de navigatie-apps, maar uiteraard ook over Torque Pro. Daarnaast zijn het applicaties om de kinderen goed in de gaten te houden, vooral populair.

Wil je nou meer weten over de Samsung Galaxy S8? Check dan zeker even ons overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De 20 populairste applicaties op de Samsung Galaxy S8
Sluiten