Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 23 feb 2017

Samsung Galaxy S8 verkoopdatum bekend: 21 april 2017

De introductie van de Samsung Galaxy S8 komt steeds dichterbij. Dat zorgt er natuurlijk voor dat er steeds meer informatie over het toestel bekend wordt. Zoals de verkoopdatum: naar verluid op 21 april 2017.

De Samsung Galaxy S8 en S8+

De presentatie van de Samsung Galaxy S8 zal op 29 maart in New York plaatsvinden. Als we de geruchten mogen geloven zal er een Galaxy S8 en S8+ worden uitgebracht. Een toestel met een 5,7-inch scherm en een toestel met een gigantische 6,2-inch scherm.

Andere specificaties werden vandaag ook gelekt. Maar goed, daarvan weet je natuurlijk dat het wel snor zit met die specificaties. Uiteindelijk willen we allemaal weten wat de Galaxy S8 nou écht toevoegt aan ons dagelijks leven. Kortom: over welke innovatieve tools beschikt het toestel.

De Samsung Galaxy S8 in het wild

Samsung’s nieuwe vlaggenschip is overigens ook al in het wild gespot. De S8+ schijnt over een oogscanner te beschikken en vind je geen knoppen aan de voorkant van het toestel.

Nu ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de prijs van het toestel. Goede vraag zeg! Daar wordt nog geheimzinnig over gedaan en zullen we de komende maand meer over horen. De Galaxy S8 wordt vast en zeker goedkoper dan de peperdure nieuwe iPhone. Dit zijn dan ook de features die je op de Samsung Galaxy S8 zult aantreffen en niet in de iPhone 8.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S8 verkoopdatum bekend: 21 april 2017
Sluiten