Gadgets 9 jan 2019 Noah Korevaar

Sportieve smartwatch: Samsung Galaxy Sport in vol ornaat gelekt

Het is vrij voorspelbaar hoe en wanneer Samsung nieuwe flagships onthult, smartphones dus. Wat smartwatches betreft is het een heel ander verhaal. De Gear Sport van 2017 was op een heel ander publiek gericht dan zijn voorganger, de Gear S3 uit 2016. De Galaxy Watch van vorig jaar ging weer een andere kant op.

Samsung Galaxy Sport gelekt

Hoe dan ook is het duidelijk dat er binnenkort een nieuwe Samsung smartwatch uitkomt. Dat blijkt uit informatie van de doorgaans zeer betrouwbare leaker @OnLeaks. Het gaat om een directe opvolger van de Samsung Gear Sport, maar dan met de Galaxy-branding.

Oftewel, een smartwatch met een focus op fitness en sport. De wearable draagt naar verluidt de codenaam Pulse, en is nu dankzij op fabrieksbestanden gebaseerde renders in vol ornaat te bewonderen. Een ding valt meteen op: waar is de ring die je kunt draaien om het horloge te bedienen?

Samsung Galaxy Sport gelekt

De ring die we zien is immers glad. Trek niet te vroeg conclusies en neem dit nieuws tot de onthulling met een flinke korrel zout, maar het lijkt er dus sterk op dat Samsung zijn koers lichtelijk gaat wijzigen.

Ook de knoppen aan de zijkant van de Samsung Galaxy Sport verschillen van de Gear Sport en Galaxy Watch. Verder valt er weinig aan deze afbeeldingen af te lezen. Zelfs de naam is naar verluidt nog niet honderd procent zeker.

Met de Galaxy Watch nog maar net op de markt is de kans bovendien klein dat dit sportieve model binnenkort al onthuld wordt. Of kunnen we toch rekenen op een onthulling in februari, naast de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10 Lite? Wordt vervolgd!

Samsung Galaxy Sport gelekt

@OnLeaks,

Reageer op artikel:
Sportieve smartwatch: Samsung Galaxy Sport in vol ornaat gelekt
Sluiten