Samsung Galaxy Unpacked 2020: vandaag live te zien op WANT

Het is een grote dag voor Samsung vandaag. Het is de dag van Galaxy Unpacked 2020: een groot evenement van het Zuid-Koreaanse bedrijf. We kunnen ons opmaken voor een flinke lading nieuwe smartphones, tablets en een hoop gadgets. Althans, dat zijn de geruchten.

Vanmiddag om 16:00 uur krijgen we officieel antwoord op de vragen die we hebben. Tijdens de livestream is te zien wat we de komende tijd kunnen verwachten en die livestream is via onze website te bekijken.

Samsung Galaxy Unpacked 2020 op WANT

Samsung Galaxy Unpacked 2020 zit dit jaar barstensvol nieuwe producten. In voorgaande edities onthulde het Zuid-Koreaanse bedrijf bijvoorbeeld de Galaxy S20, de Galaxy Note 10 en de Galaxy Fold. Officieel gezien weten we nog niets over wat we kunnen verwachten, maar daar komt vanmiddag dus verandering in. Om 16:00 uur gaat Samsung los en het evenement is via onderstaande player live te volgen.

In de afgelopen maanden zijn er heel veel geruchten geweest op dit gebied. Ook lekte er regelmatig iets uit, waardoor we al een aardig beeld hebben van wat we te zien krijgen. Zo wordt de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 verwacht, maar ook de grote opvolger van de Galaxy Fold. Deze krijgt waarschijnlijk de naam Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. Maar naast de smartphones zien we waarschijnlijk ook een nieuw tablet verschijnen, die best wel wat weg heeft van de iPad Pro.

Kortom: er is heel veel te zien tijdens Galaxy Unpacked 2020. Of de geruchten waar zijn, dat weten we aan het einde van de middag!

Google Play cadeaukaart winnen

We zijn ontzettend blij dat we de livestream uit kunnen zenden voor jullie. Daarom geven we een prijs weg. Tag onder onderstaande Instagram-post je vrienden en vriendinnen die de livestream echt moeten volgen. Welke techgek kan de Galaxy Unpacked 2020 echt niet missen? Geef de foto een like, reageer en je maakt kans op een Google Play cadeaukaart ter waarde van €15.

Morgen maken we de winnaar bekend via onze Instagram-pagina, dus volg ons zeker even om te kijken of je gewonnen hebt!

Veel plezier!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Unpacked 2020: vandaag live te zien op WANT
Sluiten